Hoppa till huvudinnehåll
Veganska styck choklad från Veganz med Vegan goods logga
Vegokoll

Vegan goods – en veganbutik på nätet

Det kommer fler och fler veganska produkter och även om de stora kedjorna tar in mycket så är det desto flera produkter som aldrig når butikshyllorna. Och det var just avsaknaden av ett brett vegansk sortiment på choklad, godis och snacks gjorde att Pierre och Kristina valde att starta en egen webbutik med enbart veganska varor.

Det kommer desto flera veganska produkter ut på marknaden och de stora kedjorna har svårt att följa med utvecklingen. Men efterfrågan på veganska produkter är stor och det är något som Pierre och Kristina uppmärksammade i år. Båda har ett stort intresse för djurrätt och miljöfrågor, detta tillsammans med en avsaknad av ett brett sortiment för veganska alternativ ledde till starten av Vegan Goods – en veganbutik på nätet.   

Till en början lutade tankarna åt att starta en fysisk butik men desto mer de tänkte på det desto roligare blev tanken av att kunna leverera i hela Sverige. Medan veganska alternativ är oftast lättillgängliga inne i storstäderna räcker det med att åka en bit utanför stan för att det ska börja bli glesare i veganhyllorna, det vill Vegan Goods ändra på.

Av personliga erfarenheter upplever vi att det veganska sortimentet i stora delar av Sverige just nu är begränsat och ibland svår att hitta. Det vill vi förändra!

Deras sortiment på snacks, godis och choklad är stor men här kan du även köpa veganska kylvaror som veganska korvar och charkuteri.  Dessa skickas i speciella kylförpackningar som gör att produkterna håller hela vägen hem till mottagaren. Ska du ta och beställa hem lite smått och gott från Vegan Goods får du absolut inte missa chokladkakorna från Veganz, dessa kommer i styck choklad och sålde slut kort efter att de introducerades på sajten.

Besök Vegan Goods

Både jag och min flickvän är veganer och vi saknade många av de produkterna som är populära i t.ex England och Tyskland så vi valde att starta vår egen butik
säger Pierre, medgrundare av Vegan Goods

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden