Hoppa till huvudinnehåll

Välj Vego testar: Senaste nytt från Bastard Burgers

I veckan vankades det event hos Bastard Burgers och Välj Vegos Sarah var på plats för att testa  månadens signaturburgare, nya veganska Chili cheese poppers och uppgraderade Animal Style  fries tillsammans med Jävligt Gott och Vegansk matlåda.  

Veganstyle donutburgare

Månadens burgare för oktober är den omåttligt populära donutburgaren, vilken gav mitt ansikte en väldigt förvirrad min när jag hörde om den första gången.

Det är alltså som det låter: en burgare med tärnad fejkon (tofu-bacon),  picklad rödlök, picklad röd chili och ost - insvept i en sockrad munk istället för bröd.

Foto: Vegansk matlåda

Tillsammans med Gustav "Jävligt Gott" Johansson tog jag mitt första bett och mitt förvirrade ansikte förväxlades omedelbart när jag tog första tuggan: alltså julafton i min mun! 

Det var som utlovat en grym kombination av hetta och sötma - som också gjorde mig mätt på nolltid. Så passa på att testa den veganska donutburgaren du med innan månaden är slut för en ball burgarupplevelse!

Chili cheese poppers

Foto: Vegansk matlåda

Alltså hujedamej. Vet inte om det var för att jag var hungrig men dessa heta (bokstavligen) nuggets kändes som en gåva från ovan. Om du gillar ost, hett och krispigt så kommer du älska de här.

Jag fick äran att skåla in min chili cheese-premiär med inga mindre än Vegansk matlåda.

Animal style fries

Om du är vegan är chansen megastor att du hört (och kanske hunnit smaka) på Frankfuls nya Ch**se Dip.  Reaktionerna på ostsåsen är en vattendelare - men till de som varit skeptiska innan säger jag: testa den uppvärmd.

På Bastard Burgers kan du nu få den precis så i deras Animal style fries, tillsammans med dressing, finhackad gul lök, jalapeños, smältost och tärnad tofubacon. Riktigt svulligt och gott!

Foto: Vegansk matlåda

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden