Hoppa till huvudinnehåll
Tre paket tofu uppradade mot en ljusgul bakgrund.
Vegokoll

Tre nyheter från YiPin!

Nu lanserar tofutillverkaren Yipin tre svensktillverkade nyheter i begränsad upplaga. Sedan tidigare har det Vallentunabaserade familjeföretaget ett brett sortiment av tofu och utökar nu med Tofu sjögräs & dill, Tofu sojasås & ingefära och Extra fast tofu i storpack. Från v. 37 finns de att hitta i utvalda butiker i Stockholmsområdet, Uppsala och Malmö.

1) Tofu sjögräs & dill

Fuskigt god och finare än fisken! Tofu sjögräs & dill är tofun för dig som älskar smaker från havet och samtidigt vill äta klimatsmart! Den färska dillen, sjögräset och citronen tar smaklökarna till skärgården. Tofun är extra fast i konsistensen vilket gör den enkel och snabb att steka, ugnsbaka eller grilla. 

Tofu sjögräs & dill är särskilt god i rätter inspirerade av havet. Panera, stek eller ugnsbaka den som filéer och ät med potatis, grönsaker och sås. Eller ät den kall, tärnad i en sallad.  
 

2) Tofu sojasås & ingefära  

Stek och njut! Så enkelt är det. Tofu sojasås & ingefära är en marinerad tofu med de bästa smakerna från Asien – fyllig sojasås, ingefära och vitlök. Tofun är extra fast i konsistensen vilket gör den enkel att steka, ugnsbaka eller grilla. 

Tofu sojasås & ingefära är särskilt god i asiatiska rätter. Tärna den och stek med grönsaker, koka nudlar och njut av en snabblagad wok. Eller ät den kall i en sallad eller wrap.
 

 3) 400 g Extra fast tofu naturell

En extra fast tofu i extra stor förpackning! Denna tofu håller ihop i vått och torrt tack vare sin extra fasta konsistens. Den är extra lätt att tillaga, har hög proteinhalt och bra tuggmotstånd. Smaksätt, stek, ugnsbaka, grilla eller panera den krispig.

Deras extra fasta naturella tofu har en neutral grundsmak och kan smaksättas precis hur du vill! Tärna den och låt marineras i minst 30 minuter innan tillagning, eller stek den direkt i exempelvis sojasås och sesamolja.
 

Du hittar produkterna hos…

Stockholm
– ICA Supermarket Hagsätra v. 37 måndag
– Hemköp Matpressen v. 37 måndag
– ICA Maxi Flemingsberg v. 37 måndag
– ICA Kvantum Täby v.37 onsdag
– Hemköp Torsplan v. 38 måndag

Uppsala & Malmö
– ICA Supermarket Söder (Malmö) v. 37 onsdag
– ICA Supermarket Väst (Uppsala) v. 37 onsdag
– ICA Supermarket Luthagen (Uppsala) v. 38 måndag

Fler butiker tillkommer – kika in r för löpande uppdateringar. Vill du se dem i din butik? Be dem gärna att ta in nyheterna, de lyssnar mest på dig som konsument!

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med en valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden