Hoppa till huvudinnehåll
butik

Shoppa djurvänligt och hållbart

Sommaren bjuder på många nyheter som är både snygga, miljövänliga och djurvänliga. Framtidens mode behöver inte innebär lidande för djuren!

 

Idag känns det viktigt att konsumera medvetet och efterfråga hållbart, är du osäker fråga butiken vart ifrån produkterna kommer och vilka material som används.

Thumbnail

THRIVE

THRIVE har målet att hjälpa kunden med det bästa inom ekologiskt, rättvist och hållbart mode. Utan att du ska vara tvungna att kompromissa med stil, har Sara och Fredrik butiken THRIVE tillsammans. Sortimentet är utvalt genom att hitta djurvänliga plagg från medvetna designers, tillverkare och varumärken. Glid ner till strandhänget med en ryggsäck gjord i återvunnen PET. Väskan har även solpaneler som laddar alla enheter du och dina kompisar kan tänkas ha.

Glöm heller inte att ta på dig dina sandaler innan du glider ut, men skippa bilen dessa slip in sandaler gör jobbet åt dig. De är gjorda av airbag-tyg och återvunna bildäck för att du ska kunna rulla runt på sommarens häng.

Nämnda produkter:
Ryggsäck
Tofflor

Green laces

Green Laces är sedan 2011 Nordens ledande återförsäljare av skor och accessoarer som är etiskt och hållbart producerade. Samtliga produkter är från veganska märken med fokus på hållbarhet och rättvisa arbetsförhållanden i alla led av produktionen.

Lockar festival och konsert-sommaren? Glöm inte att packa nödvändigheter som dina franska cowboyinspirerade mules eller dina stilmässigt träffsäkra cowboyboots. 

Nämnda produkter:
Mules
Cowboyboots

Som medlem i Djurens Rätt har du 5% rabatt i Green Laces sortimentet. 

Thumbnail

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden