Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Peas of heaven

Det nystartade företaget Peas of Heaven producerar veganska produkter med ärtor som grund, och hoppas bli ett självklart val för de som väljer en plantbaserad kosthållning.

Idag kan varumärket presentera sina fem första produkter; grillkorv, middagskorv, chorizo, formbar färs och burgare. Gemensamt för samtliga produkter är att de är 100% plantbaserade, samt fria från både soja och gluten. Produkterna säljs som färskvaror och förväntas nå många livsmedelsbutiker runt om i Sverige.

Syftet med varumärket är att möta den växande efterfrågan av plantbaserade matvaror, samt att visa på att vegansk mat kan vara fantastiskt god. ”Vi vill vara med på den förändringsresa som just nu sker på matmarknaden, där fler och fler väljer växtbaserade alternativ”,säger Marcus.

Idag är det svårt att hitta veganska produkter som är fria från både gluten och soja, vilket gör att Peas of Heaven hoppas finna en lojal målgrupp som länge har väntat på att, andra matpreferenser eller överkänsligheter till trots, kunna äta goda veganska matvaror.

Peas of Heaven är ett vegansk varumärke lanserat hösten 2018 med produktion i Härryda strax utanför Göteborg. Vi levererar gluten- samt sojafria veganska matvaruprodukter och har som vision att skapa samt bli ett toppvarumärke inom vår nisch. Peas of Heavens syfte är att leverera högklassiga produkter till kund och konsument samt att vara med i den förändring som just nu håller på att hända på matmarknaden, där fler personer väljer växtbaserade substitut för animaliska produkter.

Det tog oss tre år att färdigställa de recept som i dagsläget ligger till grund för Peas of Heavens sortiment, vilket återspeglar vår vilja att enbart leverera högklassiga produkter med en god kvalitet
Marcus Karlsson, VD för Peas of Heaven.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden