Hoppa till huvudinnehåll
Panquicks omslag
Vegokoll

Panquicks - veganska snabba pannkakor på flaska

Här kommer en fantastisk nyhet för att som älskar pannkakor och vill minimera mängden disk: Panquicks! De kommer på flaska och finns som helt växtbaserade alternativ i olika smaker, bl.a jordgubbe, belgisk choklad & hallon samt orginal.

Alla älskar pannkakor, särskilt när de är enkla att göra! Därför finns Panquicks sprillans nya pannkaksmixar på flaska.

Det enda du behöver göra är att hälla i vatten i flaskan, skaka och sedan steka upp! Du slipper alltså diska skålar, vispar och andra köksredskap som du annars använder i pannkakslagandet. Låter ju rätt skönt, eller hur?

I skrivande stund finns det fyra olika veganska mixar: orginal, jordgubb, hallon & mörk choklad samt blåbär & hallon.

Att ha med veganska alternativ i sortimentet har hela tiden varit en självklarhet för Panquicks.

"Från början så var den veganska pannkakan given då alla tyckte den var godast så det var inte mycket till beslut. ", säger George Persson, grundare av Panquicks.

För att hålla så hög kvalitet som möjligt används äkta belgisk choklad och frystorkad frukt istället för aromer och essenser. Det enda aromet som finns är pyttelite vaniljarom för att ge pannkakorna med choklad och frukt lite mer framhävning av frukterna. 

"Lite av tanken med pannkakorna är att vi ska göra mer en måltid utav pannkakorna och inte bara något man har sylt på. Vi ska ta fram massor med veganska recept på sociala medier. Tex pepprig aubergineröra på pannkakor som en hel varm måltid", säger George Persson.

Just nu försöker Linköpingsfödda Panquicks att nå ut till matbutiker som vill sälja produkterna. Tidigare har det pågått provförsäljning på vissa Icabutiker, till exempel Maxi Barkarby, Maxi Haninge samt Maxi Luleå.

Målet är att försöka nå ut till resten av landet med tiden.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden