Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Oh Poké storsatsar på veganskt 2021

Hawaiin streetfood är Oh Pokés signum. Den veganska menyn har fått tillskott av Tofu noodle bowl - och mer växtbaserat är på ingång. Förutom att alla såser blir veganska är också fler nyheter på g och under Veganuari 2021 erbjuder restaurangkedjan dessutom 20% rabatt på hela den veganska menyn.

Oh Poké öppnade sin första pokérestaurang i november 2018 och det gick snabbt att expandera till flera olika platser i Stockholm. Under 2021 kommer restaurangkedjan också att öppna runtom i Sverige. 

Av de poké bowls som finns på menyn kan hälften göras veganska med tofu, vegansk lax eller vegansk tonfisk (!) och nu fortsätter pokérestaurangen att satsa på ännu mer veganskt.

 

Förutom nya Tofu noodle bowl, så kommer alla såser som serveras att bli veganska.

Vi har lyckats få till att den icke-veganska och veganska såsen smakar likadant! Att alla såser blir veganska och fortfarande lika goda, är också bra för våra icke-veganska kunder som automatiskt då kommer att göra bra val för både djuren och miljön, säger Shadlee Ismail, en av grundarna till Oh Poké.

 

Shadlee Ismail hintar också om att ett nytt veganska alternativ för deras populära tempurah bowl är på ingång. Men mer information om det kommer längre fram.

Oh Poké stöttar Veganuari 2021, så under hela januari är det 20% rabatt på hela den veganska menyn! Dags att fira ditt Veganuari med en poké bowl alltså!

Häng med på Veganuari och testa att leva som vegan i 31 dagar! Du får massor med hjälp genom dagliga mail med recept, inköpslistor och andra tips!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden