Hoppa till huvudinnehåll
Ung man som håller två växtbaserade morotstofuburgare. Närbildvy, selektivt fokus
Vegokoll

Ny vegomässa på ChouChou – Framtidens mat!

Söndagen den 10:e september går Framtidens Mat Mässan av stapeln på restaurang ChouChou I MOOD Gallerian för första gången och alla är välkomna! Ambition är att det ska bli ett återkommande event för att lyfta alla de nya spännande och goda  som gör en god och hållbar framtid möjlig.

Bakom mässan står ChouChou, Jävligt Gott, Your Beet, A Better Future och Tasting Change. Fem aktörer som samlas i en gemensam vision om en godare och hållbarare värld. Under dagen kommer det att visas upp några av Sveriges och världens främsta och godaste växtbaserade produkter, ett spännande och utmanande seminarieprogram samt en dagslång fest med DJ:s, jävligt god mat och dryck.

Restaurangen kommer att vara öppen med mat och dryckesservering och det kommer finnas en mängd med spännande mat och dryckesutställare som kommer både sälja och bjuda på smakprover, produkter och råvaror under dagen. För att inte tala om den riktigt grymma dagsfesten ute på ChouChous terass under de ikoniska holkarna. Det utlovas DJ:s, jävligt god mat från restaurangen och fulla rättigheter hela dagen (så klart enbart veganska drycker, även alkoholfria!).

I seminarieprogrammet djupdyks det ner i en massa relevanta ämnen om hur framtidens mat kommer att se ut.

Och vad är det bästa med allt? Jo det är helt gratis inträde!

Just nu jobbas det med att sätta ihop programmet och rekrytera utställare. Vill ditt företag vara med och ställa ut? Hör av er till [email protected]!

Vill du gå som besökare? Allt du behöver göra är att boka upp datumet i din kalender och hålla koll i ChouChou's sociala medier för mer information och programmet och utställarna som kommer inom kort!

När och var: Söndag 10:e september på @chouchousthlm
Tid: 11.00-18.00
Vad: Stockholms nya vegomatmässa!
Pris: Gratis!

Det viktigaste du kan göra för djuren är att välja bort dem från tallriken. Få mer inspiration bara ett klick bort! Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden