Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Ny vegansk pinnglass från 3 Vänner Glass: Lakrits & Hallon

3 Vänner Glass kommer med två goda veganska nyheter lagom till sommarhalvårets början. Den ena är en pinnglass med smak av lakrits & hallon. Den andra goda nyheten är att växtbaserade favoriten Choklad, nötter & kolasås inte bara finns som pinnglass, utan nu även i multipack.

3 Vänner Glass tillverkar både icke-vegansk och vegansk glass. Den senare kategorin har tagit veganvärlden med storm med goda krämiga härligheter i olika spännande smaker.  All glass tillverkas från grunden med  helt naturliga ingredienser. 

2020 lanserade företaget pinnglassar också och nu kommer ytterligare en vegansk smak på pinne: Lakrits & Hallonglass

Foto: 3 Vänner Glass

Nyheten är fylld av ljuvlig hallonsorbet och lakritsglass som doppas i lakrits, vilket ger den dess härliga kontraster. Hallonsorbeten är gjord av nordiska hallon och den veganska lakritsglassen är cashewbaserad. Mer detaljerat innehåller den lakritsglass 35%, hallonsorbet 41%, lakrits 21%

En pinne på 80 g har 29 SEK som rekommenderat pris i butik.

Vegansk pinnglass - Choklad, nötter och kolasås i multipack

En storfavorit i det veganska sortimentet är Choklad, Nötter & Kolasås. En krämig chokladglass med egenkokad kolasås, bitar av jordnötssmör, doppad i choklad med rostade & saltade jordnötter. På kundernas begäran tog 3 Vänner Glass fram denna smaksensation som pinnglass.

Vecka 10 lanserades favoriten som  pinnglassar i 3-pack.

"Multipack har växt kraftigt i Sverige under 2020 då många är hemma. Vi tror att detta kommer bli  en efterlängtad efterrättsglass till middagarna samt ett härligt tillskott i frysen hemma när glassuget kickar in", skriver 3 Vänner Glass i ett pressmeddelande.

Rekommenderat pris i butik för 3-pack (80g x 3) är 54,90 SEK.

3 Vänner Glass säljs hos välsorterade COOP, ICA och Hemköp m. fl.

Foto: 3 Vänner Glass

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden