Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Nu är den här - glassen Magnum i vegansk version!

Glassen Magnum lanseras nu i en vegansk version i smakerna Classic och Mandel.

Nya Magnum Vegan består av len och krämig vegansk vaniljglass som delvis är baserad på ärtprotein. Ni hörde rätt – ärtprotein!

Fördelen med att använda ärtprotein i vaniljglassen är att det inte adderar någon smak,
vilket gör att glassen är lika krämig och god som "vanliga" Magnum. Den veganska vaniljglassen är doppad i belgisk vegansk choklad.

Glassen och chokladen som används i Magnum Vegan är noggrant utvecklad så att produkten fortfarande levererar samma unika Magnumupplevelse - len glass och choklad som knäcks när du biter i den.

Magnum Vegan Classic lanseras i flerpack och Magnum Vegan Mandel kommer som både flerpack och som stycksak.

Magnum Vegan Mandel stycksak lanseras i utvalda butiker redan under vecka 35. Den stora lanseringen med både flerpack och stycksak sker på hela marknaden vecka 38.

Vi vill erbjuda alla en härlig glass- och chokladupplevelse. Med nya Magnum Vegan kan vi äntligen erbjuda ett lyxigt veganskt alternativ till dem som föredrar det. På så sätt kan ännu fler få njuta av Magnum, vilket självklart känns superkul!
Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden