Hoppa till huvudinnehåll
En kartong från Linas Matkasse med olika grönsaker och råvaror i.
Vegokoll

Linas Matkasse lanserar vegansk kasse

Linas matkasse fortsätter satsningen på valfrihet och personifiering. Nu utökas de färdiga matkassekoncepten med lanseringen av en vegankasse samtidigt som det valbara receptutbudet breddas med konceptet Preppat på 5 - rätter med minimal aktiv matlagningstid. 

Nu lanserar Linas Matkasse en vegansk matkasse och nya konceptet Preppat på 5. Recepten för Preppat på 5 innehåller få moment och genvägar som gör den aktiva matlagningstiden supersnabb. Medan middagen blir färdig i ugnen eller på spisen kan man använda tiden till annat och ändå lyckas servera en sund och god middag i tid.

Vi vill erbjuda ett brett sortiment som gör våra matkassar relevanta för så många som möjligt. Både fler smidiga, snabba rätter och en helt växtbaserad matkasse har dessutom efterfrågats av våra kunder säger Frida Bredin, Head of Marketing för Linas Matkasse.

Det har alltid varit viktigt för Linas att göra det enkelt att laga hållbara middagar. Med nya Vegankoncept blir det både gott och enkelt att lyckas med en växtbaserad livsstil, oavsett om man är vegan sedan tidigare eller är sugen på att testa att äta växtbaserat, berättar Frida.

Företaget har sedan en lägre tid tillbaka erbjudit en vegetarisk matkasse och mer än en fjärdedel av de sålda portionerna är vegetariska middagar.

Matkassen Vegan kan beställas från vecka 34 med sju helt växtbaserade rätter att välja på varje vecka. Varje vecka erbjuds även 14 vegetariska recept. Konceptet Preppat på 5 med fem valbara rätter finns tillgängligt för Linas Matkasses kunder från augusti.

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden