Hoppa till huvudinnehåll
3 glassförpackningar snett uppradade mot en ljusblå bakgrund
Vegokoll

Lejonet & Björnen lanserar ny vegansk smak!

Lejonet & Björnen lanserar ännu en vegansk glass som 0,5 liters förpackning i smaken Salty Caramel. Smaken blir den sjunde glassen i Lejonet & Björnens veganska sortiment och den fjärde glassen som 0,5 liter.

Salty Caramel är en krämig kolaglass gjord på ekologisk kokosmjölk, smaksatt med en gnutta havssalt och strimmor av kolasås.

Vi har fått en god respons på våra veganska glassar och efterfrågan på fler smaker har varit hög, det känns därför naturligt att lansera en ny smak som 0,5l för dagligvaruhandeln. När vi utvecklar det veganska sortimentet tar vi avstamp i vårt konventionella sortiment och vad som säljer bäst där. Sea Salted Caramel är vår absoluta storsäljare, jag är glad att vi nu kan erbjuda en liknande produkt till veganer, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen.

Smaken som redan testats av glassbarer och restauranger har fått ett bra mottagande.

Jag ville göra en glass som kan bli vår nya bästsäljare inom det veganska sortimentet och som tillför något som vi tycker har saknats på marknaden. Kombinationen sött och salt uppskattas av många och med den ekologiska kokosmjölken får jag till precis den där krämigheten som är så viktig i en glass, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare Lejonet & Björnen.

Produkten lanserades i butik under v.19 och finns tillgänglig för hela landet via ICA samt till utvalda COOP, Hemköp, Tempo & City Gross butiker i Göteborg och Stockholm med omnejd.

Visst är det härligt med goda vegonyheter? Tack vare våra medlemmar kan vi fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden