Hoppa till huvudinnehåll
Hallonlakritsskallen, röd ena halvan svart andra halvan, står BUBS i pannan, står på ett svart golv mot en grön bakgrund
Vegokoll

Lakritsälskare jublar - Hallonlakritsskallen blir vegansk!

Fram till nyligen innehöll den färgämnet E120. Men nu är den klassiska godisbiten från BUBS Godis, även kallad Hallonlakritsskallen, helt vegansk!

Du har säkert trånat efter Hallonlakritsskallen många gånger vid lösviktsgodiset. Den söta smaken från hallon och den salta från lakrits är svårslagen för många lakritsälskare.

BUBS Godis erbjuder redan ett utbud av sockriga godbitar helt fria från animalier. Fram till nyligen var alla skalleformade godisbitar veganska - förutom Hallonlakritsskallen.
Men när företaget märkte en stor efterfrågan på att göra den vegansk, valde de att göra även den helt fri från animalier. Så från och med vecka 37 innehåller den sötsalta favoriten inte längre E120.

 

Förutom Hallonlakritsskallen blir även Hallonlakritsskalle Mini, Hallonlakritsskalle Sockerfri, Röd Chili och Fruktovaler veganska. Det betyder att nästan hela BUBS Godis sortiment inom sockerkonfektyr är veganskt, det är enbart någon enstaka produkt kvar som innehåller gelatin.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden