Hoppa till huvudinnehåll
Ritade burgare, sallader, pommes och skakes i mörkrosa mot en ljusrosa bakgrund.
Vegokoll

Kevin Hart startar vegansk snabbmatskedja: Hart House

Superstjärnskådespelaren och komikern Kevin Hart har lanserat ett nytt veganskt snabbmatskoncept, Hart House, nu i sommar. Med flera planerade platser i LA, siktar Hart House på att imponera på de största köttätarna med en 100 % växtbaserad och prisvärd meny med hamburgare, smörgåsar och pommes frites.

Kevin Hart är sen tidigare investerare i Beyond Meat och har medverkat i flera av växtproteinmärkets reklamfilmer. Den nya Hart House-menyn innehåller en klassisk serie av växtbaserade burgare och ”kycklling” burgare, sallader, nuggets, pommes frites, tots och milkshakes. Hart House har som en del av sitt uppdrag att förse samhället med hälsosammare alternativ till vanlig snabbmat. Förutom restauranger kommer Hart House också att driva en cateringservice och lokala food trucks.

Hart Houses bad den tidigare chefen för kulinarisk innovation på Burger King Michael Salem, som också var ansvarig för att hjälpa till att lansera Impossible Whopper, att utveckla den utvalda menyn.

Det är en sak när du hör någons idé och du blir entusiastisk över att arbeta med en kändis, det är en annan sak när du hör om någons idé och det faktiskt resonerar med ditt livsverk, och det är vad som hände mig. Jag har sett för många djur dö. Jag har varit skyldig genom maten jag har serverat samhället, vilket gjort människor riktigt ohälsosamma under en lång tid, och jag tror helt enkelt inte att det är nödvändigt. Jag tror att det här verkligen är framtiden för snabbmat, så det var därför jag tog det här jobbet,  kommenterade Michael Salem.

Jag är stolt över att meddela att jag har samarbetat med ett all-star team av partners och branschledare för att skapa en branschföränderlig restaurang som heter Hart House. Den här saken kommer att bli enorm! Vi kommer att servera utsökt, hållbar mat som levererar kan-inte-tro-det-smak i varje tugga. Vi kommer att öppna våra första platser i LA-området, men vi kommer att expandera snabbt, skrev Kevin Hart till miljontals fans på Instagram.

Visst är det härligt med goda vegonyheter? Tack vare våra medlemmar kan vi fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden