Hoppa till huvudinnehåll
Stekpanna med vegansk scrambled egg
Vegokoll

JUST Egg kommer till Europa

Marknaden för livsmedel håller på att ändras och aktörer som traditionellt har haft djuruppfödning börjar inse att det finns en mer energieffektiv och lönsam marknad utan djur. Senaste exemplet är JUST Egg som tillsammans med Tysklands största fjäderfäuppföddare ska börja distribuera sina produkter i Europa.

JUST Egg är en produkt som är mest känd för sin äggfria majonnäs skapad av vegetabilier. Tillsammans med sina övriga produkter som substitut för äggröra, salladsdressing och kaksmets har de tagit ägg-marknaden med storm. Enbart fyra månader efter lansering hade de sålt motsvarigheten av mer än 3 miljoner kycklingägg i USA, Hong Kong och Singapore.

Nu hoppas företaget kunna komma in den europeiska marknaden. Det är tillsammans men en ohelig allians, nämligen Tysklands största fjäderfäuppföddare, PHW Group. Tillsammans med PHW Groups etablerade försäljningsstrategi och distributions nätverk vill JUST Egg nå snabbare framgång.


Välj Vego tycker att det är enastående att äggproducenter får upp ögonen för en marknad som inte involverar djur

Vi kommer att använda all vår erfarenhet av försäljning och kunskap om marknaden för att försäkra att JUST Egg får den bästa möjliga debut.
Verkställande chef för PHW Group Peter Wesjohann

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden