Hoppa till huvudinnehåll
Ett foto med en hand som klämmer ut kräm ur en tub i en annan hand samt ett till foto där en hand håller en olja, båda foton är mot en rosa bakgrund.
Vegokoll

Indy Beauty släpper två intimprodukter!

Indy Beauty släpper två intimprodukter som kan användas varje dag. Det är en olja och en kräm som båda innehåller ingredienser som håller underlivet i balans, de är båda parfymfria och innehåller vegetabiliska oljor och är 100% veganska!

Indy Beauty är en förkortning av Independent Beauty. Varumärket ägs och drivs av Therése Lindgren tillsammans med hälsovårdsföretaget Karo Pharma AB.  Alla Indy Beautys produkter är 100% veganska och det är ett skönhetsvarumärke som är certifierat av Djurens Rätt märkning I’m Vegan. Nu släpper företaget två intimprodukter! Det är en olja och en kräm som båda innehåller ingredienser som håller underlivet i balans, de är båda parfymfria och innehåller vegetabiliska oljor.

Intimate cleansing oil - återfuktande olja som rengör och lugnar intimområdet. Den milda formulan baseras på mjukgörande vegetabiliska oljor som rengör intimområdet. Den ger en skön känsla och motverkar irritation. Oljan fungerar både som rinse off och leave on, dvs kan både sköljas eller torkas av samt lämnas på. Appliceras på fuktig hud och yttre slemhinnor men passar även bra som kroppsolja! Den innehåller havtornsextrakt (hjälper till att bevara fuktbalansen och balansera och stärka hudbarriären), mjölksyrakomplex (motverkar irritation och obalans, och naturligt pH bibehålls) och vitamin E (Antioxidant som skyddar och bidrar med fukt).

Intimate soothing cream - mjukgörande kräm för intimområdet som återfuktar och lugnar. Den här milda krämen absorberas lätt av huden, mjukgör, återfuktar och lugnar irritation. Innehåller milda fuktgivare som hyaluronsyra och ricinolja men också skyddande antioxidant vitamin E. Den används på torr hud och yttre slemhinnor när du behöver extra återfuktning. Kan också användas vid behov för en lugnande, svalkande och skyddande känsla som till exempel efter rakning. Även den innehåller havtornsextrakt, mjölksyrakomplex och även Prebiotika.

Sugen på att handla djurvänligt? I Djurens Rätts shop hittar du kläder, böcker, grejer till köket, affischer och massor annat. Samtidigt som du handlar stöder du vårt arbete, bra va?

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden