Hoppa till huvudinnehåll
veganska muffins i pastellfärger

Fyra veganska recept till påskbuffén

Vad roligt att du har valt att äta grönt i påsk! Nedan har vi sammanställt 4 veganska recept till påskbuffén och skrivit en inköpslista som du bara kan ladda ner och skriva ut.  

Vegansk smörgåstårta

Smörgåstårta från Vegansk matlåda

Tvillingsystrarna Emma och Amelia har skapat en helt fantastisk smörgåstårta som gör sig riktigt bra på påskbuffén. Den innehåller både vegansk kaviar, vegansk skinka och tångrom. Mums!

Vegansk skärgårdssill gjord på aubergine på ett bord

Skärgårdssill

Klassisk skärgårdssill i vegansk tappning gjord på aubergine. Passar utmärkt både på en rågmacka eller tillsammans med kokt potatis. Aubergine kan användas till att skapa flera olika sorters “sill”.

vegansk cheesecake med mangoglasyr på ett tårtfat

Mangocheesecake

Gult går i påskens anda, vi har veganiserat en klassisk cheesecake med mangoglasyr för en lätt och uppfriskande avrundning på påsklunchen. Den går snabbt att slänga ihop men behöver lite tid på sig för att svalna.

Vegansk gummröra i en burk och på några bitar rågbröd

Gummröra Vegansk matlåda

Den veganska gummröran ersätter den klassiska gubbröran och passar utmärkt som tilltugg innan huvudmålet eller som tillbehör under påskbuffén. Servera gärna med rågbröd och toppa med dill och rädisor.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden