Hoppa till huvudinnehåll
Fazer sommarnyheter godis
Vegokoll

Det här är sommarens nya veganska godis från Fazer

Somrig och fruktig smak på ny Tutti Frutti-blandning, klubbor med mumintroll samt tre nya smaker bland lösgodiset. Fazer utökar sitt växtbaserade sortiment med flera nyheter till sommaren 2021.

I år fyller Tutti Frutti 100 år och det firar Fazer bl.a. genom att släppa flera nyheter i godishyllan - och många av dessa är veganska.

Först har vi Tutti Frutti Sunny Fruits, som är en blandning av soliga och somriga smaker. Mixen är tillverkad med naturliga färg- och smakämnen.

Den andra veganska produkten är en hjärtformad godisklubba, Fazer Moomin Lollipop Mix, som finns i smakerna hallon, päron och citron. Den omsluts av sju olika muminfigurer.

Lösgodishyllan har också fått tillskott med tre veganska nyheter:

  • Tutti Frutti Combos Jordgubb/Banan - det här är stora fluffiga skumgodisar med en fruktig smakkombination av jordgubb och banan.
  • Tutti Frutti Combos Sour - här har vi syrliga Tutti Frutti i gelatinfritt gelé med smak av blodapelsin och cheesecake.
  • Tutti Frutti Combos Päron/Melon - som är stora fluffiga och fruktiga skumgodisar med smak av päron och melon.

Samtliga nyheter kom ut i butik under vecka 19.

Visst är det härligt med goda vegonyheter? Tack vare våra medlemmar kan vi fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden