Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk burgare av Peas of Heaven
Vegokoll

De ger Beyond Burger en match

Göteborgsbaserade varumärket Peas of Heaven lanserade nyligen sin nya ärtburgare - Burger of Heaven, perfekt för grillsäsongen! Peas of Heaven tillverkar veganska produkter och många flera platsar bra på grillen som t.ex deras korvar och chorizo. 

Med sin nya burgare ger Peas of Heaven den amerikanska jätten Beyond Meat en match genom att nu kunna erbjuda en likvärdig burgare som deras Beyond Burger, men som är producerad på svensk mark – i jämförelse, en miljöhjälte till lägre pris.

Peas of Heaven är känt sedan ett par år tillbaka och har länge varit unika med att kunna erbjuda svenskproducerade, veganska matvaror baserade på ärta. Den nya burgaren tillagas som vilken annan burgare som helst, vilket är återkommande för Peas of Heavens produkter som är enkla att tillaga genom de recept och tillagningssätt vi är vana vid att använda.

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden