Hoppa till huvudinnehåll
Två rågbrödsmackor med avokado och soltorkade tomater på en skärbräda.
Vegokoll

Clarion Hotel Sign lanserar veganfrukost!

Clarion Hotel Sign, som ligger i centrala Stockholms, testar nu en ny vegan-standard på sin frukostbuffé. Tillsammans med vännerna på Grönsakshallen Sorunda lyfts nu de veganska alternativen till frukosten för att ge fler möjlighet att njuta av en fullgod vegansk start på dagen.

Sen den 4 april har de nya veganalternativen uppmärksammats i ett samarbete mellan Clarion Hotel och Grönsakshallen Sorunda under namnet “Farmers Choice”. Om den tidsbegränsade satsningen blir lyckad ska de veganska produkterna dukas upp på den befintliga buffén och integreras i standardsortimentet. Målet är att sätta en helt ny standard som framöver förhoppningsvis ska kunna lanseras och erbjudas på alla Clarion Hotel i Norden.

Att kunna erbjuda våra hotellgäster och externa frukostgäster möjligheten att starta dagen helt vegansk ligger i linje med Clarion Sign’s högt uppsatta hållbarhetsmål säger David Viklund, VD på Clarion Sign. Och att vi som ett så pass stort hotell tar stafettpinnen och provar oss fram känns helt rätt i magen, avslutar han.

Under fyra veckor genomförs testperioden som sedan följs sedan upp av feedback och kommentarer från hotellets kundundersökningsverktyg Loopon. Därefter kommer Clarion Sign tillsammans med Grönsakshallen Sorunda sätta ramarna för framtidens frukostutbud.

För oss på Grönsakshallen Sorunda känns det fantastiskt kul att tillsammans med Clarion Hotel Sign lyfta nivån på frukostbuffén med nya gröna och hållbara alternativ. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med att utveckla både sortiment och varandra, säger Kenneth Hellberg, försäljnings- & affärsutvecklingschef på Grönsakshallen Sorunda.

Söndagen den 1 maj blir sista dagen i testperioden om ni befinner er i Stockholm och vill prova på!

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Beställ vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden