Hoppa till huvudinnehåll
Blomkålswings och broccoliwings från Apetit
Vegokoll

Blomkålswings och panerad broccoli

Äntligen får vi färdiga blomkålswings och broccoliwings, redo att stekas och serveras som förrätt eller snacks. Alla mår bra av att äta mer grönsaker och för att göra det extra gott och enkelt lanserar finska Apetit en helt ny kategori i form av panerade grönsaker. Givetvis är de även veganska och glutenfria!

Åtta av tio* svenskar äter för lite grönsaker och ett sätt att få i sig mer är helt enkelt att variera mera! Apetits nya blomkålsvingar och broccolivingar är härligt krispiga och fantastiskt goda som tilltugg med en dippsås eller i en baguette, tacos eller som tillbehör till middagen. Bara att värma i ugnen så är de klara att avnjutas!

Apetits panerade grönsaker är gjorda på hållbart odlad blomkål och broccoli som panerats med kikärtsmjöl och rismjöl vilket ger en härlig krispig yta samtidigt som de är mjuka inuti. Det innebär även att de är veganska, gluten- och sojafria och passar alla som vill äta mer grönt!

Apetits blomkålsvingar och broccolivingar är tillgängliga på ICA.. Rekommenderat pris är 32,90 kr för 400 gram.

Vi vill skapa välmående med grönsaker. Genom att erbjuda både klassiska och innovativa grönsaksprodukter vill vi göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att äta mer grönt, både för hälsans och klimatets skull
säger Esa Mäki, VD Apetit

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden