Hoppa till huvudinnehåll
Tre hjul med vegansk mjukost i uppställda på ett träbord mot en ljusgrön vägg
Vegokoll

Bel Brands USA presenterar en växtbaserad Skrattande Kon

Efter de framgångsrika lanseringarna av växtbaserad Babybel och Boursin, lanserar Bel Brands USA en växtbaserad version av Den Skrattande Kon. Osten säljs just nu hos utvalda återförsäljare i USA.

Den växtbaserade Den Skrattande Kon är vegancertifierad av the Vegan Society, och den levererar samma smak och krämiga bredbarhet som folk känner igen och älskar. Den är tillgänglig i smaken original samt vitlök & örter på Whole Foods-ställen i hela USA för $5,49.  

På Bel Brands USA är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter för ostälskare överallt oavsett deras kost- och livsstilspreferenser. Med utgångspunkt från framgången och konsumenternas spänning från de växtbaserade versionerna av Babybel och Boursin, är vi glada över att kunna presentera en ny innovation från en av våra mest välkända varumärken med lanseringen av den växtbaserade Skrattande Kon, säger Shannon Maher, Chief Marketing Officer på Bel Brands USA.

Förutom att lansera nya produkter, planerar företaget att fortsätta utforska partnerskap med innovativa startups för att driva förändringar i den globala livsmedelsindustrin och skapa positiv förändring för planeten.

Vår innovationspipeline är fortsatt stark med utvecklingen av nya produkter och smaker, som utnyttjar ny och utvecklande teknologi med fokus på vårt pågående engagemang för att leverera produkter som möter alla konsumenters behov och välmående. Genom att utöka vår portfölj och ingå i strategiska partnerskap kan vi agera på och omfamna viktiga insikter, leva ansvarsfullt och tillhandahålla utsökt mat som gör det möjligt för människor att leva ett bra liv, säger Florian Decaux , Plant Based Acceleration Director på Bel Brands USA.

På jakt efter mer vegoinspiration? Ladda ner vårt inspirationsmagasin - helt gratis! Det är fullt med tips, pepp, recept och sådant du behöver för att komma igång (eller fortsätta) med ditt vegovänliga liv. Du kan få det digitalt bara ett klick bort!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden