Hoppa till huvudinnehåll
Två förpackningar vegansk glass från 3vänner
Vegokoll

3 Vänner tar fram exklusiv veganglass åt Coop

Glassmärket 3 Vänner har lanserat ännu en vegansk glass– denna gång är smaken mixade bär & kex med kolasås och säljs exklusivt för Coops kunder. Samtidigt kommer det populära glassmärkets andra smaker att ta plats i frysen på alla Stora Coop och på Coop.se.

3 Vänner startades av tre glassälskare som ville göra glass på ett naturligt sätt med högkvalitativa råvaror och utan att glassen kompletteras med luft. Det har resulterat i en succé i hemlandet Finland och i Sverige har bland annat matprofilen Matgeek hyllat glassen som den bästa veganglass han smakat.

Precis som Coop drivs vi av en vision av att erbjuda rena oförfalskade varor. Det är därför roligt att våra glassar nu tar plats i alla Coops stormarknader och deras populära nätbutik på Coop.se, säger Matias Borgblad Ristiniemi, vd på 3 Vänners Glass.

Sedan starten i Sverige har 3 Vänner fått mängder med önskemål av kunder att ta fram en riktigt god veganglass fylld med härliga bär. Därför finns det en veganglass som är fylld med smakrika jordgubbar, hallon och röda vinbär från Norden. Till detta har 3 Vänner bakat kexen och lagat kolasåsen som blandas ner i en härlig cashewglass. Sedan tidigare har 3 Vänner 5 veganska smaker; laktris och kokos, kokos och ananas, pepparmint & choklad, tosca – rostade mandlar med karamellsås och bästsäljaren Choklad och nötter och kolasås.

3 Vänner har satt en ny nivå för hur en veganglass ska smaka. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder en helt unik smak samtidigt som vi ökar tillgängligheten för 3 Vänners andra smaker på Coop
Elena Fuglenes, kategori- och inköpsansvarig fryst på Coop.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden