Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Yollibox veganska glassar

 2018 blir året då Yollibox lanserar sin första veganska glasslinje: HEY COCO!.

I mars introducerar Yollibox den nya veganska produktlinjen HEY COCO!- En ekologisk växtbaserad glass med en bas av kokosgrädde. Initialt lanseras tre smaker: Passionsfrukt, Choklad och Jordnötssmör. Samtliga är fria från gluten, palmolja, laktos och soja. Passionsfrukt och Choklad är även fria från nötter.

 Vi har i drygt 18 månader arbetat med att ta fram en krämig och smakrik glass gjord på ekologiska, veganvänliga råvaror. Vi är nu glada att lansera våra tre första smaker som vi hoppas ska uppskattas av såväl veganer som allergiker och traditionella gräddglassälskare.-Victoria Carlsson, medgrundare Yollibox

De tre premiärsmakerna är helt olika i karaktär för att alla konsumenter ska kunna finna en favorit. HEY COCO! Passion fruit har en frisk tropisk smak av kokos och passionsfrukt. HEY COCO! Chocolate karaktäriseras av mumsig choklad kombinerat med en underton av kokos och HEY COCO! Peanut Butter är en given favorit för de som gillar jordnötssmör.

HEY COCO! kommer i samma välkända förpackningsformat som tidigare, den klassiska take-away boxen. Dock i 250 ml istället för 500 ml denna gång. HEY COCO! lanseras v.11 hos ICA samt särskilt utvalda butiker och caféer.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden