Hoppa till huvudinnehåll
Förpackning av potatissallad intill en tallrik med potatissallad med vegansk spett
Vegokoll

VegMes sommarnyheter

Sommaren närmar sig och med den grillkvällar och picknick. I år blir det enklare än någonsin att välja veganskt under sommarens utflykter med VegMes färdiga potatissallad.

Svenskarnas intresse och efterfrågan för mer vegetariska alternativ till de klassiska favoriterna i köket står sig starkt. Men utbudet är fortfarande begränsat. Därför lanserar nu VegMe ytterligare två nya produkter som sedan förra veckan finns ute i butik.

Den ena produkten är Sveriges första veganska potatissallad som går att köpa färdig. Med svenska potatisar av finaste kvalité, fint skuren gräslök samt en hint av kallrökt vatten för unik umamismak, passar den utmärkt till picknicken och sommarens grillkvällar.

Efterfrågan på vegetariska och veganska varianter av svenska klassiker har varit stark. Våra färdiga såser har gjort succé bland veganer och äggallergiker så att ta fram en potatissallad blev naturligt. Lagom till våren när vi gärna vill sitta ute och äta passar det utmärkt med en smarrig, vegansk potatissallad som man till och med kan äta direkt ur förpackningen, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.

Rekommenderat pris 35 kr

VegMe har under det senaste året lanserat flera populära vegetariska och veganska färdigrätter och i samband med att den nya potatissalladen släpps utökas även färdigrättssortimentet med ytterligare en maträtt – Tikka Masala med ris.

Vi vill göra det ännu enklare för svenskarna att kunna välja växtbaserad kost även när tid och energi för att laga mat inte finns. Eftersom våra färdigrätter har visat sig vara väldigt populära har det varit en självklarhet för oss att utöka sortimentet. Vi tror att en vegansk Tikka Masala kompletterar sortimentet på ett bra sätt, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.

Rekommenderat pris 65 kr
Efterfrågan på vegetariska och veganska varianter av svenska klassiker har varit stark. Våra färdiga såser har gjort succé bland veganer och äggallergiker så att ta fram en potatissallad blev naturligt.
Linda Öhman, Marknadschef på VegMe

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden