Hoppa till huvudinnehåll
Edamamebönor med sesam och soja

Edamamebönor med sesam och japansk soja

Edamamebönor, de milda, gröna japanska sojabönorna, är ett perfekt snacks eller tillbehör att plocka med. De blir extra goda när de blandas med en smakrik dressing av japansk soja, sesamolja och rostade sesamfrön, eller när såsen serveras vid sidan för doppning. En enkel och beroendeframkallande liten rätt med massor av umami!

Ingredienser

4 portioner
500 g frysta edamamebönor
3 msk japansk soja
1 msk sesamolja
1 msk sesamfrön
  1. Koka edamamebönorna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rör ihop japansk soja, sesamolja och sesamfrön.
  3. Blanda bönorna med dressingen och servera.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden