Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Ny lyxglass från Oatly

Våren känns i luften (särskilt för oss pollenallergiker) men förutom att sol och värme närmar sig så börjar glasshysterin också att ta fart. Oatly är först ut med att uppdatera sina förpackningar och passar på att lansera två nya fantastiska smaker - Salty Caramel and Hazelnut och Double Chocolate Fudge.

Själva skriver de: "Vi brukar ju vanligtvis slå ett slag för våra fibrer, omättade fetter och vitaminer. Prata på om hur nyttigt det är med havre och hur rätt balanserade våra produkter är. Men med den här, Very Fancy Double Chocolate Fudge, kan man säga att vi gjort lite tvärtom. Inte så lite heller. Utan att ha stämt av med nutritionisten vågar en påstå att den hära slår alla våra egna rekord i onyttighet, obalans och okynneshet."

Double Chocolate Fudge går i dagsläget att få tag i i Coops butiker, vill du vara säker på att få lägga händerna på dessa så är det Stora Coop du går till, men vissa välsorterade Coop kan också ha tagit in den. Tyvärr finns Salty Caramel and Hazelnut inte i Sverige ännu, men grannarna i Finland får avnjuta dessa! Förhoppningen är att produkterna ska komma in i flera butiker till nästa lanseringsfönster.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden