Hoppa till huvudinnehåll
Förpackningar med veganska marshmallows på en skärbräda.
Vegokoll

Mallow Puffs nu i Sverige

Veganska marshmallows från Mallow puffs har precis nått den svenska marknaden. Dessa fluffiga, mjuka veganska marshmallows lanserades bara i april i Storbritannien och nu finns de hos Happy Vegan. 

Företaget Barú som vanligen tillverkar marshmallows med animalisk gelatin har jobbat i två år för att få till perfekta veganska marshmallows. Äntligen har de hittat ett perfekt veganskt recept och utvecklat ett helt veganskt sortiment under namnet Mallow puffs.

Mallow puffs är mjuka, fluffiga veganska marshmallows i olika smaker. Sortimentet består hittills av fem produkter - minimarshmallows i vaniljsmak och vanliga marshmallows med smak av salt karamell. Men de tre nyheter vi suktar mest över är marshmallows i smakerna vanilj, jordgubb och salt karamell doppade i mörk belgisk choklad. 

Nu kan du hitta dessa hos Happyvegan.se!

Trots att våra marshmallows alltid har innehållit naturliga ingredienser, har gelatin alltid varit elefanten i rummet. Du borde inte behöva oroa dig över hållbarhet och djurvälfärd medan du njuter av ditt favoritgodis
Gunther D’hondt, medgrundare och marknadsansvarig

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden