Hoppa till huvudinnehåll
Liggande papperskasse där en baguette och grönsaker sticker ut
Vegokoll

Hitta den billigaste veganska matkassen här

Jämförelsesajten Matspar lanserar nu en vegan-filter på sin hemsida för att hjälpa konsumenter som vill handla veganska produkter att dem till det bästa priset.

Jämförelsesajten Matspar vill göra det så bekvämt och enkelt som möjligt att handla mat hemifrån. Att kunna stå framför kylskåpet och på plats avgöra vad som skall handlas. På sajten kan du som beställer din mat på nätet jämföra priser mellan de olika aktörer som erbjuder just hemleverans.

Veganska produkter finns utspridda överallt hos våra svenska dagligvaruhandlare, men det är inte alltid så lätt att veta exakt vilka produkter som är helt fria från animalier. Tack vare att dessa handlare nu tagit steget ut i onlinehandeln så är det möjligt för en aktör som Matspar.se att samla ihop deras utbud på en plattform och hjälpa användaren att hitta och identifiera de produkter man vill ha. Tillsammans med Vegokoll har vi nu tagit fram en ”vegansk kategori” där vi samlat alla dessa produkter - Omid Ghanbari - CEO & Co-Founder

Besök matspar.se

Tack vare att dessa handlare nu tagit steget ut i onlinehandeln så är det möjligt för en aktör som Matspar.se att samla ihop deras utbud på en plattform och hjälpa användaren att hitta och identifiera de produkter man vill ha.
Omid Ghanbari - CEO & Co-Founder

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden