Hoppa till huvudinnehåll
Förpackning av hälsans kök formbara färs
Vegokoll

Hälsan Kök Incredible Mince

Nu blir det lättare att äta vegetariskt utan att kompromissa med smaken. Den 16 september lanseras en ny vegansk formbar färs: Hälsans kök Incredible Mince. Den bygger vidare på succén med Hälsans Kök Incredible Burger, som är den bäst säljande nyheten inom vegetariska köttersättningsprodukter under 2019. 

Hälsans Kök Incredible Mince är lika mångsidig och saftig som traditionell köttfärs. Den är lätt att forma och passar perfekt till att göra bullar eller grillspett som kan kryddas och smaksättas efter tycke och smak. Färsen kan också användas precis som vanligt i en välsmakande Bolognese eller "Chili sin Carne".

Hälsans Kök Incredible Mince tillagas precis som rå köttfärs. Den är gjord av en välbalanserad blandning av soja, växtextrakt såsom rödbeta, morot och paprika samt vegetabiliska fetter. Det är nästan svårt att tro att den är växtbaserad.

Dessutom har de gjort om recepten på deras korvar så att de numera är veganska, det gäller Vegokorv 300gVegokorv 700g samt Chorizo 260g

Hälsans Köks Incredible Mince blir tillgänglig i ICA butiker och Citygross från och med vecka 38. En förpackning om 400 gram har ett rekommenderat butikspris på 39,90 kronor och hittas i den vegetariska frysdisken. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden