Hoppa till huvudinnehåll
Tre produkter från Carolines Kök
Vegokoll

Carolines Kök veganska sortiment

Många älskar mat men kanske inte matlagning och även de som gör det kan ha svårt att frigöra tid för att laga mat under vardagar. Därför är det smidigt nu när Carolines kök erbjuder veganska alternativ som passar flera.

Carolines Kök har nyligen lanserar ett flertal serveringsfärdiga måltider, anpassade för 2 personer. En veganvänlig variant Vego Lasagnette. Med bl.a. sojafärs, kidneybönor, bechamelsås på havremjölk och havregrädde samt veganost. Bara att värma 5-7 min i micro. Samt en veganvänlig, Vego Bolognese med bl.a. sojafärs, tomat, soltorkad tomat, vitlök, oregano etc. Värm goda såsen eller grytan i 3-4 min i micro, koka valfritt tillbehör som pasta, ris, bulgur etc. Servera och njut!

Vi lagar maten precis som hemma, med de bästa råvarorna, bara i lite större grytor. Vårt nya koncept levererar vi i miljövänliga pappersförpackningar, vi deklarerar ursprung och innehåll, och vi är 100% fria från palmolja, berättar Cecilia Arneving.

Middagen är färdig på bara 10 minuter. De har valt förpackning som till största del är gjord av papper, en förnybar och miljövänlig resurs som enkelt återvinns som papper. Dessutom har de också en färdig en-portions Satayspett en vegansk sojaspett serverat med en fantastiskt god sås, som smakar likt jordnötssås, fast gjord på kokos och solrosfrö. En rätt med fullvärdigt protein och med höga värden av järn.

Den svenska konsumenten är mycket medveten om pris, råvaror och miljö, en ökande vegantrend och här slår vi de flesta restauranger på fingrarna när det gäller transparens mot kunden
Cecilia Arneving, VD på Carolines Kök

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden