Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Vegovision Umeå

Vi firar in våren och Vegovisions 10 års jubileum genom att anordna Sveriges främsta djurvänliga mässa. Första gången mässan hölls var 2008 i just Umeå, sen dess har intresset ökat i hela Sverige och storleken har kunnat växa för varje år tack vare alla som deltar.

Den 5 maj vill vi tillbringa med er då det känns extra speciellt, vi är återigen på plats med mässan i Umeå! Denna dag kommer bjuda besökarna på det allra senaste inom vego, det kommer hållas intervjuer och inspirerande föreläsningar. Varför inte lyssna på möjligheten till att driva ett veganskt jordbruk och få tips hur du lyckas bäst med din hemmaodling. Senare lyssnar vi på hur djurförsöken förändrats samt vad vi kan göra för att ersätta dem i framtiden. Även den kända vegoprofilen från Jävligt Gott kommer vara på plats och inspirera med samtal om mat trender.

Ta del av och upptäck alla härliga utställare som är på plats för att hänföra med sina kunskaper. De är redo att svara på frågor och visa upp sina fina produkter. Under dagen kan du ta del av exklusiva produkter, bra erbjudanden och provsmaka nyheter. Bland annat kommer det på plats finnas eco-vänliga kläder, naturlig svensk skönhetsvård eller för dig som är sugen på träningstips alternativt behöver komplettera din kost med tillskott är både Stark vegan och Vegan fitness team på plats för att bidra med härliga idéer.

Tillbringa denna dag med oss och låt dig uppleva och inspireras, mässan äger rum på Universum.
Du tar dig lätt hit med buss, cykel eller bil.

Tid: Lördag 5 maj 2018 10.00-17.00
Plats: Universum, Universums gränd 8 Umeå
Pris: 100 kr inträde, gratis som medlem i Djurens Rätt!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden