Hoppa till huvudinnehåll
Person springer på en löparbana
Vegokoll

The Game Changers - banbrytande ny dokumentärfilm

Höstens mest fascinerande dokumentär om växtbaserad mat och mänskliga prestationer, The Game Changers, går från den 16 oktober att se på Netflix. I dokumentären, som gör upp med myten om att kött är nödvändigt  för fysiska prestationer på högsta nivå, medverkar några av världens snabbaste och starkaste idrottare som alla väljer att leva veganskt.

Arnold Schwarzenegger, James Cameron och Jackie Chan står bakom Oscarsvinnaren Louie Psihoyos (The Cove) nya dokumentär The Game Changers, en dokumentär om och med några av världens snabbaste och starkaste idrottare och som gör upp med myten om toppidrottare och köttätande.

Några av världens snabbaste och starkaste idrottare visar i dokumentären hur de ökat sina prestationer tack vare växtbaserad kost. De berättar om hur de började sin resa, hur det har förbättrat deras prestationer och ger vardagstips och idéer om hur en växtbaserad diet kan göras mer lättillgänglig. Denna film kommer för alltid att förändra din syn på köttätande och vegokost!

Filmen blandar ”chockerande, banbrytande vetenskap med historier om kamp och seger.” Blandningen av starka personligheter, filmiska berättartrådar och handgriplig information har gjort biobesökarna så inspirerade att The Game Changers redan kallats vändpunkten vad gäller växtbaserad kost av en mängd influencers, organisationer och företag i USA.

Från den 16 oktober finns The Game Changers tillgänglig på svenska Netflix.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden