Hoppa till huvudinnehåll
2018-05-10_10

Blandkost

Yasuragi

Spaanläggning med konferensverksamhet, hotell och rekreation i japansk stil på Hasseludden. Har en vegansk restaurang (Saishoku) med mycket att välja mellan och middagen på à la carte-restaurangen har vegansk förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det finns inget veganskt på menyn på den tredje restaurangen (Teppanyaki), men troligtvis går det att få bra veganskt även där om man säger till.

Bor man kvar över natten finns det flera veganska saker på frukosten, bland annat bröd, pålägg som pastej och ärtkräm, sojayoghurt, soja- och havremjölk, smoothie, frukt, råa och tillagade grönsaker och Oatly Ikaffe. Det finns även en del av frukosten med japanskinspirerade rätter. Där finns bland annat energisallad, inlagd svamp, wakame, gari och pickles.

Vill man komma som utomstående utan att boka ett helt paket går det bra men det är säkrast att boka bord i förväg. Hela anläggningen är kontantfri.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Frukost Smoothie Soppa Sushi Tofu

INFORMATION

Hamndalsvägen 6, 132 81, Saltsjö Boo
Tillgänglighetsanpassad

59.3458, 18.2403

Hamndalsvägen 6, 132 81, Saltsjö Boo

Recensioner

Jag hade rätt höga förväntningar på detta ställe men det var verkligen en otrolig besvikelse: små portioner, smaklös mat, inga kontanter, och så serverar de bipollen som vegansk.

Var detta nyligen? Jag var där förra veckan och då hade de inget med bipollen i, portionerna var normalstora och maten var verkligen jättebra (åtminstone på den veganska restaurangen, men bra även på à la carte-stället).

Ställde frågan i februari men har tyvärr inte kvar svaret... de påstod hur som helst att bipollen var att betrakta som veganskt. Vad gäller de andra aspekterna så har vi väl haft helt olika upplevelser.. men tur för dig :)

Jag lägger till en varning ovan åtminstone, ifall det skulle komma tillbaka på menyn.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Yasuragi

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.