Hoppa till huvudinnehåll
 
 

Vego nära dig

Välj veganskt när du äter ute! Här kan du hitta veganvänliga restauranger, kaféer och butiker nära dig. 

 
 

Yasuragi

Spaanläggning med konferensverksamhet, hotell och rekreation i japansk stil på Hasseludden. Har en vegansk restaurang (Saishoku) med mycket att välja mellan och middagen på à la carte-restaurangen har vegansk förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det finns inget veganskt på menyn på den tredje restaurangen (Teppanyaki), men troligtvis går det att få bra veganskt även där om man säger till.

Bor man kvar över natten finns det flera veganska saker på frukosten, bland annat bröd, pålägg som pastej och ärtkräm, sojayoghurt, soja- och havremjölk, smoothie, frukt, råa och tillagade grönsaker och Oatly Ikaffe. Det finns även en del av frukosten med japanskinspirerade rätter. Där finns bland annat energisallad, inlagd svamp, wakame, gari och pickles.

Vill man komma som utomstående utan att boka ett helt paket går det bra men det är säkrast att boka bord i förväg. Hela anläggningen är kontantfri.

Recensioner
Hamndalsvägen 6, 132 81, Saltsjö Boo
Restaurang

59.3458, 18.2403

Hamndalsvägen 6, 132 81, Saltsjö Boo
Mer info på Veganistan.se
Blandkost, Dessert och sötsaker, Frukost, Smoothie, Soppa, Sushi, Tofu, Medel
Tillgänglighetsanpassad

Välj Vego rekommenderar - en kvalitetsmärkning

Restauranger som har märkningen Välj Vego rekommenderar garanterar att servera riktigt bra vegansk mat som motsvarar sin övriga meny.

Mer information här!

Välj Vego rekommenderar

Vi hjälper dig att nå nya målgrupper och att servera bättre vegansk mat på din restaurang!

Mer information här!

Liknande ställen