Hoppa till huvudinnehåll
Burgare

Veganskt

Vegan Bar

Klassiskt burgarhak med varierad meny där det går att välja om man vill ha en whiskeymarinerad sojaburgare, kikärtsburgare eller bönburgare. Burgarna gör dom själva. Majonäs och ketchup finns alltid på bordet. Deras idé är att ha ett trettiotal burgare samt luncherbjudanden och kakor. Alkoholtillstånd finns. Allt är veganskt. Priserna ligger runt 80-140 kr för en burgare med pommes.

Pub/krog/bar/klubb
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Hamburgare
Snabbmat

INFORMATION

Södra Skolgatan 45, 21422, Malmö
Tillgänglighetsanpassad

55.5921062, 13.0064756

Södra Skolgatan 45, 21422, Malmö

Recensioner

Jättgoda burgare! Har ätit sojafärsburgare och testat tre olika varianter (en med ädelost, en med bacon och burbonsås, en med skinka och valnötsmajo). Jäääättegoda alltihopa! Mycket bra med majonäsflaska på bordet. Halva försvinner till mina pommes. Sorry Vegan bar för att jag slösar på er majo.

För några dagar sedan gick jag med stor förväntan till detta nya veganhak. På menyn läste jag sådant som bacon, rökt skinka osv. Det hade varit trevligt om det stod i menyn vad köttsubstitutet faktiskt är gjort av. När servitören kom, frågade han vad vi ville dricka. Men vi fick aldrig en meny för dricka, så jag frågade vad alternativen var och förklarade att jag kunde tänka mig en god öl. Svaret jag fick var - " ta en stor stark".
Trist att de inte har åtmistone ett " basic" intressant ölutbud. Jag gick därifrån mätt men inte belåten och ölrundan tog definitivt inte slut där.

Jättegott!!

10/10! Bästa veganburgaren jag ätit ( tog chipotleburgaren).

Bästa vegoburgaren. Sojaburgaren är en dröm. Det är, till skillnad från alla andra pliltskyldiga vegoburgare riktiga hamburgare för veganer! Har ätit mig igenom några av burgarna, och alla är goda hittills. Favoriterna är Chimajo och mushy mushy. Stället är ett måste!
För att det inte ska bli sim för någon av de andra kommentatörerna kan jag säga att de inte har bordsservering.

Vi beställde två olika burgare. De var ganska goda men inte fantastiska. Den whiskymarinerade sojaburgaren var god, pommesen helt OK. Men jag saknar verkligen sallad eller annat fräscht tillbehör för att minska känslan av skräpmat... Brödet kunde också vara av roligare slag. Lokalen är ren och fräsch, men med kal och tråkig inredning, men det kanske är för att stället är nyöppnat? Finns potential för förbättring, med ganska enkla medel.

Jag blev glad av att besöka stället - kul att det finns!
En blir mätt, och det finns rikligt med dressing att tillgå.
Dock kändes brödet trist och det var för lite grönt för att matcha den övermäktigt soja-smakande biffen.
Kanske är den andra typen av biff att föredra?

Denna recension baseras endast på ett besök, men det kommer inte att bli fler, så. Av två anledningar. 1. Det var enorm skillnad på vad som utlovades i beskrivningen av vad jag sedan fick. Jag valde Mustard&Mayo och där ingår Dillgruka (möjligt att den Enda sladdriga gurkskiva som jag fick, var kryddad med dill men det var svårt att avgöra) sallad betydde ii verkligheten 1 salladsblad. Och kvisttomat var En skiva av en kvisttomat. Jag har aldrig ätit så lite grönsaker sedan jag blev vegan... 2. Burgaren var inte god. Agavemayon smakade ingenting och Cheddar vegan smakade gul fyrkant. Surdegsbrödet var torrt och trist, pommesen bleka.
Det finns ingen anledning att gå hit när vanliga hamburgerställen som Surf Shack och Tommi's Bruger Joint serverar riktigt goda veganburgers för samma pris. Åt en tofuburgare på Hagen vid Davidhall i veckan. Lagad av en kock och supergod, även för någon som inte äter vegansk.

Då kan jag glädja dig med att Tommis Burger Joint, åtminstone sist jag kollade, serverar de frysta biffarna som går att handla i de flesta affärerna. Minns inte namnet på dem men de är i vit kartong med en bild på biffen och ett litet grönt parti som vittnar om hur bra de är.

Den bästa burgaren jag någonsin ätit.Käkade åt Mustard & Mayo med den sojafärsbaserade burgaren.Pattien och osten var verkligen kanonbra!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Vegan Bar

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.