Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Valla wok

Bra thaimat med mycket rejäla portioner och otroligt mycket tofu. Alla rätter går att få vegan. Fungerar bäst som take-away då sittplatser är begränsat.

Om fler upplever att denna restaurang är krånglig, inte förstår vad veganskt innebär och inkluderar ostronsås trots att det inte skulle vara i så meddela detta så det här stället kan plockas bort.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Thai

INFORMATION

Vallaplan 1, 582 46, Linköping

58.4042844, 15.6000193

Vallaplan 1, 582 46, Linköping

Recensioner

Alla rätter går INTE att få veganska! Jag beställde en pad thai och en wok, var noga med att kolla att ingen ostronsås i ngt av det. Sen när ja hämtade maten så dubbelkollar jag om det för en blir ju van vid att det behövs som vegan..
Då säger han att det visst finns ostronsås, i alla deras woker. "Men bara litegrann". Det gick inte att göra en ny med bara sojasås, absolut inte, alla woker var det ostronsås i. Så skulle ej lita på detta stället när de säger det är vegan

Stället fixade 10 gigantiska veganportioner till oss på en kvart och alla hade vi undantag från menyn. "Ta bort det, lägg till det, ingen ostronsås, ingen ostonsås, ingen ostronsås, inga nötter, inget vete" osv och vi upplevde att personalen gjorde rätt på samtliga punkter. Bra snabbmat, ingen kulinarisk superupplevelser men absolut good enough.

Katastroställe! Sämst service, tar över 2 1/2 timma att få maten hemkörd!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Valla wok

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.