Hoppa till huvudinnehåll
bild-8

Blandkost

Texas Longhorn Hornstull

På menyn finns en veganburgare med dubbel burgare (2 X 80 gram), serveras med majonnäs, guaccamole, salsa, Jeezly-ost, sallad, tomat, lök, saltgurka, pommes och bröd för 169 kronor. 

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Hamburgare
Amerikanskt

INFORMATION

Hornsgatan 180, 11734, stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3152403, 18.0324231

Hornsgatan 180, 11734, stockholm

Recensioner

Vi samarbetar med Goodstore på vår gata(lilla hornsgatan)för att kunna erbjuda ett valfritt alt.att äta på vår restaurang. Välkommen

Det var fantastiska nyheter! Både lunch och middagstid? Vi ses i veckan.

Både lunch och och middag ja, välkommen!

Var där i helgen och provade burgaren och till lunch nu i veckan. Verkligen ett lyft från den burgare jag ätit på andra Longhorns. Brödet var bättre och majonäs samt ost gjorde verkligen sitt. Första gången var dubbelburgaren ihopbakad till en stor burgare. Det var faktiskt att föredra då man fick en tjock saftig artisan-burgare. På lunchen så var det ju ingen dubbelburgare, vilket känns fair med tanke på att priset halveras.
Hur som helst ett perfekt after work-ställe nära Goodstore. Tack!

Precis avslutat en middag. Bästa burgarmiddagen på svensk restaurang på 20 år och kanske hela mitt liv. Superbra. Hade gärna sett en annan burgarsort då den var lite torr men fint med ost och majo! Vissa kan nog rygga lite för inredningen där lamporna tex hänger i slaktkrokar från taket. 5 stjärnor för burgaren.

Bra veganburgare! Fint med ost och dressing för en gångs skull. Enda tråkiga var stripsen som var lite torra. Stort plus i kanten till personalen som var superpeppade på veganburgaren - jätteskönt att slippa känna sig avvikande!

Jättegod burgare! Gott med både ost och mayo. Bra mängd mat, man blev rejält mätt

Dyrt och inte värt det om man ser till vad som serverades på tallriken. Som vegan hade jag även väldigt svårt för själva miljön inne på restaurangen.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Texas Longhorn Hornstull

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.