Hoppa till huvudinnehåll
Kock kryddar växtbaserad maträtt

Blandkost

Pizzeria Fellini

Pizzeria med tio olika veganpizzor med vegansk ost, kyckling/chi chi, kebab, fejkon, salami osv. Har även falafel.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Falafel Pizza
Snabbmat

INFORMATION

Midsommarvägen 11, 126 35, Hägersten
Tillgänglighetsanpassad

59.30069, 18.0120305

Midsommarvägen 11, 126 35, Hägersten

Recensioner

Fantastikt goda vegan pizzor som är inte alls dyra

För den som vill äta en sönderbränd "vegan"-pizza med ovo-vegetariskt pålägg för 120 kronor är detta ett perfekt ställe... Själv fick jag en sorglig ursäkt till pizza med hackad quorn-filé (läs. EJ vegetarisk) uppepå. Mitt sällskap fick en liknande pizza med fyra (4!) små bitar av Veef (Astrid och aporna) på. Knappast godkänt för en pizza för över 100 kronor.

Share jag tycker att du snackar bara skit jag har köpt vegan pizza sedan dem startade med vegan pizzor minst engång i veckan och jag känner inte igen den pizzan du beskriver
Om den där hackad qourn -filen dem har allid informerad om att det var qournfile och detta var inte vegant
Det du skriver är bara bolshit

Inte alls bra. Första gången var pizzan sönderbränd och med väldigt lite pålägg. Andra gången beställde jag glutenfri och den var rent fruktansvärd. Bottnen var mer som en pannkaka och helt obakad i mitten medan kanterna var brända. Påläggen var också brända. Har varit där ett par gånger till med ungefär samma katastrofresultat. Aldrig mer.

Mycket goda vegan pizzor nu har dem även vegan dipsåser
Midsommarkransen har blivit en paradis för mig
Stor Tack till alla som jobbar på pizzerian

Mycket goda vegan pizzor stans bästa vegan pizzor
Även största vegan pizzan jag åt nogånsin

Fantastisk goda vegan pizzor

Stockholms bästa och största vegan pizzor har även en hel del alternativ mat för sälskapen som.inte är vegan
Dem får högsta möjliga poängen av mig

Det är inte den bästa vegan pizzerian i Stockholm, men inte den sämsta. Den ligger i mitten, efter Denisos och O'Mama Mia.
Värt att notera att vegan pizza menyn är skilld från vegetarian pizza menyn vilket jag misstänker skapar en del förviring om personer inte är uppmärksamma.

godaste vegan bearnaise såsen som jag har ätit

Stans bästa vegan pizza mycket godare och större pizzor än alla andra pizzerior i stockholm som serverar vegan pizza

Gör det svårare för restaurangen att själv gå in att ge beröm. Luktar fejkrecensioner lång väg här.

Hahaha håller helt med! Men så länge som det är uppenbart så kan man bara le :)

Ja, det känns ju inget vidare att kommentarsfältet används på det här oseriösa sättet.

Någon som ätit här senaste månaderna och kan ge en lite nyare recension? Inga fejk tack. Är på jakt efter Stockholms bästa veganpizza, var bör jag gå? Gillar Algarve i Malmö så gärna något liknande :)

Det beror lite på vad du vill ha. Den mest omfattande menyn är den på O Mama Mia. Det här stället är väldigt mycket billig förortspizza bortsett från att vegan alternativen inte är billiga. Dennisos, Oliven och Pingvin är så där, men Oliven verkar inte ha fejk-kött produkter alls.

Kan inte svara för förr men idag har pizzeria midsommar mycket bra samt goda vegan alternativ iaf. har käkat där typ 10 gånger kanske. De har idag 17 olika vegan pizzor + en vegansallad, en vegantallrik och en veganrulle. Priser mellan 89-140 spänn typ. har bara käkat pizza på midsommar samt O mama Mia, båda de ställena är bra med pizzeria midsommar är snäppet bättre imo.

Har faktiskt slutat att gå till pizzeria midsommar på grund av fejkrecensionerna, samt att dom har bytt ut den veganska osten. Då känns Pizzera Tellus (som har börjat ha veganska pizzor) som ligger i samma område som ett bättre alternativ.

Som många andra skriver så är pizzorna ofta alldeles för brända väldigt olika från gång till gång!!! Kan rekommendera Pizzeria Pino som endast ligger ett sten kast bort från pizzeria midsommar, prova själva och jämför!

Gick dit för veganpizzorna, vilket egentligen är värt 5+ bara det. Tog en vegansk kebabpizza som tyvärr var väldigt smaklös. Degen var god men påläggen var snålt tilltagna och saknade kryddning. Såsen var rent av äcklig.

Lite oförtjänt dåliga recensioner här, tycker jag allt. Jag begav mig dit på hojen nu ikväll, och vilka dasslock till pizzor! (Till storlek alltså, inte till smak) Jag tog en Darth Vader - min sambo en Manifesto. Den sistnämnda, som jag fick smaka en bit av, åkte direkt in i listan över pizzor jag kommer att äta igen, och proppmätt är jag! Tunn botten, bra råvaror, trevlig personal, och rätt liten och mysig känsla i största allmänhet.

Hahahaha så jävla roligt att du har skrivit till "share". Svara share, Hahaha

Bästa veganpizzorna jag har käkat i hela Storstockholm och jag har provat många. Manifesto med bearnaise istället för vitlökssås är helt grym.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Pizzeria Fellini

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.