Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

No Name

No Name Bar & Grill har olika hamburgartallrikar, de flesta med kött men en är helt vegansk. Det är en dubbel friterad burgare som har ett krämigt innandöme med ärtor och majs. Istället för majonäs får man en tomatsalsa att doppa sina pommes i. Veganburgartallriken kostar 119kr och en fatöl 38kr feb 2015. 

Pub/krog/bar/klubb
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Hamburgare
Amerikanskt

INFORMATION

Folkungagatan 69, 125 55, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3150516, 18.0782178

Folkungagatan 69, 125 55, Stockholm

Recensioner

Åt deras burgare idag och blev till att börja med överraskad att få se en meny som hade en ordentlig veganburgare direkt på menyn. Så skönt att bara kunna peka och välja. Tyvärr var veganburgaren dyrare än de flesta andra "vanliga" köttburgarna och även hallumiburgaren. Den kom även lite senare än de som hade beställt en burgare med kött. Den bestod av en dubbel burgare, som var som stora friterade falaflar, men innehållet verkade vara veganost, majs och ärta. Krämig, men lite för oljig. Kunde med fördel smakat lite nyttigare, mer böna eller ärta. Det hade även räckt med en burgare, två stycken gjorde att den nästan blev högre än bred. Jag åt en burgare vid sidan av, med pommesen. Ganska trevligt ställe med 

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: No Name

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.