Hoppa till huvudinnehåll
Tofu med risnudlar

Blandkost

Nha Trang

Mysigt litet vietnamesiskt och thailändskt kök som öppnade i september 2014. Inga problem att få mat utan fiskolja, nudlar utan ägg etc. Enligt ägaren är alla vegetariska rätter veganska. Generösa med tofun!
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Tofu Wok
Vietnamesiskt

INFORMATION

Fleminggatan 60, 112 45, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3349985, 18.029292

Fleminggatan 60, 112 45, Stockholm

Recensioner

Mycket trång restaurang, uppdelad i två våningar med trappor upp och även hög tröskel.
Personalen var trevlig, maten god och kom relativt snabbt. Jag är nöjd med att äta där.
Dock tråkigt att de inte hade någon förrätt som var i närheten av veganska (inte änns några färska vegetariska vårrullar), hade inte heller vegetariska pho.
I mina ögon fortfarande en av de tre bästa vietnameserna i Stockholm med Nem Nem Quan, och The Viet Now som bättre alternativ. Fortfarande värt ett alternativ.

Konstigt att du inte kunde få färska vårrullar som förrätt. Jag har fått dem till huvudrätt (med tofu) så de finns i alla fall om man är sugen på det.
Nem Nem är också toppen men så himla kaotiskt under lunch.

Helt fantastiskt trevlig personal med full koll på vad som är veganskt och inte - finns jättemycket man kan få som veganskt som inte står på menyn. Bara att fråga! Åh, och jättegott var det också ;)

Jag älskar personalen och maten. Service är fantastisk. Kan ta en stund att få maten men det är bara för att de ser till att det blir ordentligt. Om man vill göra om något till en huvudrätt eller förrätt gör de detta! Jag äter där eller beställer påväg hem från jobbet. Fler sådana här ställen behövs på Kungsholmen!

Var på Nha Trang idag. Enligt servitrisen fanns det enbart fyra veganska rätter att välja mellan, varav två fanns bland de fem vegetarisk rätterna och två bland husets specialiteter. Vi valde en av husets specialiteter: Friterad färsk tofu med risnudlar och sallad. Eller: Smaklös tofu lätt stekt i olja med osaltade och lätt överkokta risnudlar, strimlad livlös isbergssallad samt några strån morot och gurka. Sojasåsen med lök i var räddningen! Förstår inte hur någon kan ha provlagat denna rätt och tänkt att det här blir toppen på menyn som en av husets specialiteter. Tyvärr blir det inga fler besök här trots andras goda erfarenheter, servitrisens tydlighet om vad som var veganskt och den väl tilltagna mängden tofu.

Jag har ätit ofta där och är jättenöjd med deras service (speciellt kvinnan som pratar småländska har jättekoll och är riktigt bra på att ge service). Har provat de flesta vegetariska rätterna, även en ny som inte fanns på menyn. Man kan fide flesta rätterna veganska, bara man säger till. Kanske lite otydligt, men jag gillar det bättre än att det bara finns ett fåtal fixa rätter.
När de frågade vad jag tyckte sa jag ärligt att det var absolut inget fel på maten, men att jag hade lite svårt för sötsur smak (vilket den nya rätten hade) - då fick jag välja en ny varmrätt, helt gratis.
De ville att jag skulle gå därifrån nöjd, så om man inte är nöjd kan man säga det på ett snyggt sätt, förklara varför, och då brukar det ordna sig som sagt.
Med andra ord: Ge Nha Trang en chans till och fråga innan, och säg till om du inte är nöjd.

Jag åt supergod wokad vattenspenat med tofu och ordentligt med vitlök =)
Se till att fråga ordentligt om fisksås, då det enligt servitören ingick i en av rätterna som listades som vegetarisk.

Har ätit lunch där ungefär 10 gånger det senaste halvåret, alltid supernöjd med maten och servicen! Nudlarna, tofun och de krispiga vårrullarna är toppen!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Nha Trang

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.