Hoppa till huvudinnehåll
Restaurangen Utifrån

Blandkost

Nem Nem Quan

Vietnamesisk restaurang med ett stort vegetariskt utbud, varav mycket är veganskt eller går att veganisera. Flera av rätterna innehåller fuskkött gjort för att imitera till exempel kyckling och biff. På kvällsmenyn finns sex vegetariska förrätter och drygt tio huvudrätter. På lunchen är menyn mer begränsad, men en rätt är alltid vegetarisk.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Gryta Tofu Wok
Vietnamesiskt

INFORMATION

Åsögatan 90, 11829, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3121656, 18.0690963

Åsögatan 90, 11829, Stockholm

Recensioner

Stökigt, kallt vid borden intill dörren och otrevlig personal.

Makalöst god mat och, tycker jag, fantastiskt trevlig personal. Var noga med att poängtera att du inte vill ha fisksås i, det är oklart huruvida det är fisksås även i de vegetariska rätterna annars.

Alltid god mat och framför allt smaker som är svåra att hitta annars i det seshuan-dominerade asiatiska Stockholm. Rekommenderar den vegetariska fisken. Ofta fullt = kom tidigt eller boka bord.

hur är de på lunchtid?

Blev serverad kyckling som dom påstod var vegansk.... Tills min kompis fick in sin kyckling.... Som tydligen var tofu. Dom hade råkat mixa ihop dom. Har tydligen hänt samma sak för en av mina vänner. Fast hon fick även glassplitter i sitt kaffe! Grymt otrevlig personal!

Vego"biffen" är så god! Har fått påtala om att inte få i fisksås i maten då jag beställt, annars har det inte varit några problem.

Åt lunch här idag, även om det var mycket folk så fanns det en lugn och trevlig fönsterplats. Stod inget om veganskt på menyn men hon som tog beställningen hade koll och berättade att en av rätterna på dagens gick att få vegansk; wokade grönsaker med tofu i stället för kött - min kompis beställde den och det var riktigt gott tyckte han. Själv tog jag de vegetariska vårrullarna ifrån standardmenyn, vilka innehöll tofu – verkligen smarrigt! Av de ca tre dagens går det alltid att få minst en i vegansk tappning. Förutom tofu hade de förresten sojabiff tillbuds. Prisvärt och serveringen var rask. Kommer garanterat att återkomma!
 
 

Bästa jag har ätit på länge! Jag åt nr 80: "Tofu som tillreds som kyckling" - hur gott som helst och rikligt. Personalen var jättetrevlig och maten serverades snabbt. Kan verkligen rekommendera det! Inga problem att få flera av rätterna veganskt sa dem.

Jag har ätit här många gånger och maten är alltid av toppklass! Det känns tryggt att personalen har så bra koll på vad som är veganskt och att de är flexibla med att veganisera rätter. På lunchen är det alltid mycket folk, så ett tips är att komma tidigt om man har bråttom, men annars är det bättre att gå dit på kvällen när man kan välja bland många fler rätter.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Nem Nem Quan

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.