Hoppa till huvudinnehåll
Vietnamesisk crêpe, Bánh xèo chay.

Blandkost

Minh Mat

Vietnamesisk restaurang med flera veganska alternativ som är tydligt utmärkta på menyn. Det finns små, mellan och stora rätter som man själv kombinerar ihop till det man tycker är en lagom stor måltid.

På vardagar mellan klockan 11 och 14 gäller en särskild lunchmeny. På den finns en vegansk rätt varje dag.

Minh Mat är en väldigt populär restaurang och man behöver i princip alltid boka bord för att få plats.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Sallad Tofu Wok
Vietnamesiskt

INFORMATION

Odengatan 94, 113 22, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3407044, 18.0415183

Odengatan 94, 113 22, Stockholm

Recensioner

Vi var där igår & vi tyckte det var alldeles underbart! Vi beställde & delade på två rätter tror det var nr 10 & nr 12 på veganmenyn & sen gjorde hon ägaren en särskild efterrätt för att jag fyllde år vilket alltsammans var oerhört gott. Jag kan inte klaga på något alls & min sambo kände likadant. Vi hade bokat bord & det var nödvändigt för en lördagkväll. Hit kommer vi komma många gånger. Det var väldigt fint & mysigt inrett också, plus för det. Ödmjukhet & mycket hög kunskap i smaker & kokkonst med ekologiskt i det mesta av maten gjorde det toppen!

Fantastisk mat och service! 
Vi beställde nr 14 (grillade vildbetelbladsdolmar) och nr 17 (wok med svamp). De grillade vildbetesbladsdolmarna var alldeles utsökta och kom med husets supersmarriga kimchi-sås. Riktigt kul med något lite "annorlunda" men lyxigt i veganväg. 
Woken såg minst lika god ut med alla roliga svampsorter men hade tyvärr råkat få sig för mycket vitlök. Vi kompenserades utan problem med två sidorrätter, nr 10 (friterade vårrullar) och nr 11 (färska vårrullar). Dessa var felfria! De friterade var stora, smakrika och riktigt frasiga (som de på Nem Nem Quan), inte sådana där små ihopvikta med lite vitkål och lök i. De färska vårrullarna smakade utmärkt de också. Även fint uppskurna som små sushibitar.
Vi bokade bord dagen innan och stället var fullpackat, fick tid först kl 20. Klart värt det!

Ännu ett ställe som börjar vägra kontanter... således går jag inte tillbaka dit. Synd.

Alltid oerhört gott men det enorma kundtrycket som detta populära ställe lyckats uppnå har med tiden kommit att gå ut lite väl mycket ut över servicen (det innebär en del väntan, en allmänt rörig atmosfär). Ändå dras vi ändå tillbaka till detta ställe, inte minst på grund av deras veganska crepé (fylld med svamp och tofu) och friterade vårrullar som alltid smakar perfekt. Den som inte gillar koriander bör påpeka det. Bortsett från den röriga atmosfären är själva lokalen och inredningen himla fin och hemtrevlig.
Bord måste i princip alltid bokas i förväg.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Minh Mat

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.