Hoppa till huvudinnehåll
Förrätt: samosa

Blandkost

Masala Masala

Indisk restaurang som satsar på sin veganmeny, bl.a med oumph. Från deras hemsida: Genuint indiskt kök som även inspirerats av grannländer såsom Nepal, Bangladesh och Pakistan. Vår innovativa kock har specialkomponerat ett antal nya veganrätter.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Gryta Indiska rätter Indiskt
Indiskt

INFORMATION

Odengatan 60, 113 22, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3434804, 18.0524724

Odengatan 60, 113 22, Stockholm

Recensioner

Nytt ställe med fantastisk mat!
Nyöppnat ställe, de hade inte fått allt på plats än så första intrycket va lite sådär. MEN maten var väldigt god. Många roliga alternativ för veganer. Personalen va väldigt trevlig och mån om att allt blev rätt. Rekommenderar varmt!

Trevlig personal,
maten smakade väldigt mycket lika dant som på Holy Cow, förutom att de bytt ut köttersättningen mot Oumph.
Så gillar du Holy Cow men tycker köttersättningen inte är bra där så är det här ett alternativ.
Annars är det ganska egalt vilket ställe än äter på när maten är så lik i smak...

Otroligt trevlig personal. Väldigt väldigt inställda till att ha barn med. De gjorde allt för att få vår upplevelse så bra som möjligt. Maten var utsökt, stort utbud av vegansk kost.
Rekommenderas varmt och med stor glädje.

Det var jättegott mat med bästa service

Fantastiskt god daal makhooni och sabji kofta. Det veganska naanbrödet var också jättegott, och de har utvecklat en egen vegansk kulfi. Personalen var supertrevlig och var just i färd med att uppdatera veganmenyn. De var väldigt glada över att det kom veganer, och ville gärna utveckla maten.

En riktig fullträff!
Fantastisk mat, deras ouff är gudomlig och mangolassin bäst i stan. Servicen är utmärkt med personal som både verkar trivas med sitt jobb och som älskar att berätta om maten. De håller på att utveckla en hel veganmeny, lovande. Masala masala rekommenderas varmt!

Vi kan meddela att det nu är möjligt att avnjuta våra smarriga rätter tillsammans med en kall öl eller att glas vin. Nu har vi fullständiga rättigheter.
Vi firar detta genom att erbjuda 15% rabatt på alla varmrätter efter klockan 16:00 under juli. Gäller när man har bokat ett bord i förväg.
Välkomna!

Hade ett fantastiskt födelsedagsfirande på Masala Masala. Supertrevlig och rolig personal som verkar gilla det de gör och varandra. Stort utbud av veganmat och hela sällskapet, veggisar som blandkostare, var supernöjda. Lugnt och mysigt ställe också!

En riktig höjdare! God papadam med, som jag fick medan jag väntade. Åt jättegod Daal och oumpf tikka masala. Och instämmer VERKLIGEN om den härliga trevliga personalen! Mina två rätter räckte dessutom till tre matlådor när man bara kokade lite mer ris till. :) 

Sällan skådat så trevlig personal och väldigt god mat! Även väldigt positiva till veganska alternativ vilket var väldigt trevligt. Har ätit deras veganska Daal och Oumph och blev mycket mätt och belåten båda gångerna.
Gå dit helt enkelt!

Gått hit mer än 6 gnr, deras vego meny är så stor! Känner mig nästan kunglig när jag äter där. Personalen är så trevlig och det är roligt när de känner igen sällskapet. Deras lunch meny är väldigt bra och jag tycker både kvälls och lunch menyn är värda att prova! Allt jag har provat hittills har blivit en favo och jag kan rekommendera till dejten, familjemiddagen och träff med vänner!

Underbart gott både på lunch och kvällsmenyn. Mycket trevlig personal. Så många veganska rätter att det nästan är svårt att välja. Lokalen är lite kal och inte den mysigaste, men det spelar mindre roll med så god mat och så bra service.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Masala Masala

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.