Hoppa till huvudinnehåll
Hamburgare

Blandkost

Marco's

Lite finare restaurang med uteservering på sommaren. På menyn finns två veganska rätter, en pizza och en hamburgare. Båda innehåller Anamma-färs och vegansk ost. 

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Hamburgare Pizza
Blandat

INFORMATION

Torbjörn Klockaresgata 1-3, 113 30, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3453173, 18.0361314

Torbjörn Klockaresgata 1-3, 113 30, Stockholm

Recensioner

Väldigt god förrätt och jättebra efterätt. Huvudrätten hade några ingredienser som inte är mina favoriter men annars hade den nog också varit bra.

Fantastisk vegansk förrätt och huvudrätt. Godaste tillagade kålrabbin jag ätit. Jävligt roligt när man känner att kocken lagt ner kärlek i rätten och kul att man kan gå ut som en blandad grupp av olika kostpreferenser och alla är supernöjda. Kudos att kocken kom ut och tog betalningen och snackade och jag kunde framföra beröm till de veganska kompositionerna. Fan vad grönsaker och rotfrukter är gott om man vet vad man pysslar med. Rekommenderar marcos starkt!

Serverar lunch under sommarhalvåret. Fick en jättegod Oumphburgare (med vegansk ost) och pommes till för 119 kr.

Deras "vanliga" egengjorda bröd är inte veganskt då de tydligen har filmjölk i degen. Deras glutenfria bröd ska däremot vara veganskt ☺

Väldigt mysig uteservering under sommaren. Schysst hamburgare gjord på Anammas formbara färs. Kanske inte riktigt så spektakulär som exempelvis Urban Delis men den betydligt charmigare miljö väger upp för detta (och den lite trista dippsåsen till pommesen). Även en helt duglig risotto som föreföll vara vegansk vid servering men det kan nog vara bra att fråga innan. Har även vegansk pizza på menyn.
Aktuell meny:
- Veganburgare 199 sek Ammans färs (vitlök/soja/buljong/chilipulver), rostad lök, vegan ost, sallad & tomat. Serveras m. pommes & hemgjord ketchup
- Risotto veg 199 sek. Herb & mushroom risotto with tomatoes.
- Pizza: Vegan / Vegetarian 69 / 159 sek Tomato sauce, our own vegan fare, vegan cheese, vegetables & ruccol

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Marco's

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.