Hoppa till huvudinnehåll
Kokyo Restaurangen

Blandkost

Kokyo

Stor vegetarisk meny med kinesiska och japanska rätter. Det finns förrätter, huvudrätter, dumplings, sushi och efterrätt (tofuglass). Flera av rätterna innehåller sojakött och olika sorters hemmagjord tofu. Måndagar kör de Meatfree Monday. Allt vegetariskt är veganskt. Dumplings och gyoza är Kokyos specialitet. Om man förbeställer kan man äta "dumplingsymfoni", som är tio olika sorters dumplings. Det är också möjligt att köpa med sig frysta dumplings hem. Värt att veta är att Kokyo har ett VIP-rum som man kan hyra för att sjunga karaoke. Karaoken hörs väl i övriga restaurangen, så ljudvolymen kan bli väldigt hög när rummet är uthyrt.
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Fuskkött Gryta Soppa Sushi Tofu Wok
Asiatiskt

INFORMATION

Sveavägen 105, 113 50, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3422066, 18.0573335

Sveavägen 105, 113 50, Stockholm

Recensioner

Åt en Kokyowook, SJUUKT gott!

Min favoritrestaurang i Stockholm. Trevlig personal, prisvärt och otroligt gott!

Svingott och en otrolig variation i den veganska menyn!!!

Jag har ätit på Kokyo en hel del gånger genom åren.. personalen är trevlig och maten har för det mesta varit god, men de har haft sina svackor. Vet inte om de har haft olika kockar? Sushin håller alltid måttet dock.
En sak som jag har reagerat på är att en inte får kvitto om en inte uttryckligen begär det, vet inte om det handlar om att spara tid eller en ovilja att betala skatt? Senast var det rätt mycket folk en helt vanlig onsdag, så det ser inte ut som att det går dåligt för dem..

Om jag hade behövt leva på maten från ett enda ställe i Stockholm, skulle jag antagligen välja Kokyo. Alltid god mat och bra service! Åt även veganskt julbord där i vintras, det var fantastiskt!

Jag var där här om dagen och det var en mycket positiv överraskning. Sushin var den bästa jag ätit (inkluderat när jag var köttis). Bra mat och mycket prisvärt.

Jättegod mat!
Vi har ikväll ätit en jättegod middag. Vi rekommenderar speciellt dumplings.

Mycket gott och omsorgsfullt tillrett. Fin service. Fascinerad av hur de kan variera tofu på så mångaolika spännande och goda sätt.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Kokyo

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.