Hoppa till huvudinnehåll
2016-03-29_12

Blandkost

Holy Cow Vasastan

Indisk restaurang.

Har full koll på vad vegan innebär och på menyn är det tydligt utmärkt vilka rätter som går att få veganska. Har nuförtiden inte smör i något ris alls och har veganskt naanbröd samt mangolassi på sojayoghurt.

Lunchmenyn innehåller tre vegetariska rätter som alla enligt uppgift ska gå att få veganska. Salladsbordet innehåller också vegansk papadam.

 

Har ett tiotal veganska rätter på menyn (2018-11-02). Några av dessa inkluderar:

Vegan Tikka Sizlar. Grillade veganska ”kycklingbitar” av soya som serveras på het järnplatta med grönsaker och vegansk tikka masalasås. 149 kr 

Vegansk Tikka Masala Grillade veganska ”kycklingbitar” av soya. Tillagade med krossade, cashewnötter, vegansk grädde och yoghurt och kryddor. 149 kr

Vegansk Zalfraze *** Grillade veganska ”kycklingbitar” av soya. Tillagad med färsk paprika och lök. 149 kr

Vegansk Bhuna *** Grillade veganska ”kycklingbitar” av soya tillagade med rostad lök och färsk vitlök. 149 kr

De har även en del förätter samt efterätt som kan beställas veganskt.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Indiskt
Indiskt

INFORMATION

Gästrikegatan 3, 113 62, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3422074, 18.0386578

Gästrikegatan 3, 113 62, Stockholm

Recensioner

Nyöppnat ställe! Är sällan i den här delen av stan, men råkade gå förbi idag vid lunchtid. Förvåning och vilken positiv överraskning! Kunde inte undvika att gå in och beställa den veganska masalan med sojabitar. Ljuvligt!

Väldigt god mat och trevligt ställe! Himla kul med ett ställe som erbjuder riktigt god indisk "comfort food" i vegansk tappning, inte bara någon standard grönsaksgryta (även om det kan vara gott förstås). Vi åt Tikka masala (sojabitar i tikka masala-sås) och Tikka masala sizlar (sojabitar med grönsaker som serveras på en stekhet järnplatta tillsammans med tikka-masala-sås vid sidan om). Supergott! Sojaköttet var mört och lite trådigt/fiberaktigt vilket var gott, dock serverades aningen lite sojakött per portion. Som tur var gjorde det stora veganska naanbrödet och den generösa mängden sås att det inte var svårt att bli mätt. Helt okej priser och trevlig personal. Fler sådana här ställen till Vasastan tack!

Otroligt kul ställe som passar både köttätaren och veganen. Jag åt en vegansk Tikka Masala som var otroligt god med veganskt vitlök naan. De hade storkoll på vad veganskt betyder och det fanns veganska alternativ på menyn, inget krångel.
Skulle definitivt rekomendera!

Fortfarande väldigt bra standard på detta ställe efter ca 2-3 år. Alla i sällskapet åt veganskt och alla var mycket nöjda. Tikka Masala Zizlar är helt fantastisk!
Det finns dessutom många fler veganska rätter på menyn i restaurangen än som nämns på hemsidan. T.ex. vegansk Thali (smårätter), vegansk Kofta, stekt aubergine i stark sås osv.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Holy Cow Vasastan

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.