Hoppa till huvudinnehåll
Tikka Masala på Holy Cow

Blandkost

Holy Cow Södermalm

Indisk restaurang på Södermalm. På menyn är det tydligt utmärkt vilka rätter som är eller går att få veganska. Har veganskt naanbröd samt mangolassi på sojayoghurt.

Lunchmenyn innehåller tre vegetariska rätter som alla enligt uppgift ska gå att få veganska. Salladsbordet innehåller också vegansk papadam.

På kvällen går det att få följande rätter veganska: Vegetarisk Curry, Vegetarisk Vindaloo, Palak Vadji, Shabji Kofta, Dal Makhoni, Dal Spenat, Alo Gobi, Shag Alo, Law Dal, Chicken Tikka Masala.

Erbjuder hemkörning via www.godsmak.se och www.foodora.se 

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Fuskkött Indiska rätter
Indiskt

INFORMATION

Ringvägen 87, 118 61, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.315349, 18.0516689

Ringvägen 87, 118 61, Stockholm

Recensioner

Vore kul att se vilka rätter som är veganska på deras meny...

Kanon ställe, som har full koll på vad veganism innebär. Har speciell riskokare för ris utan smör, och ca sju goda rätter på kvällsmenyn som går att få vegan. Rekomenderar varmt!

Vegetarisk Curry, Vegetarisk Vindaloo, Palak Vadji, Shabji Kofta, Dal Makhoni, Dal Spenat, Alo Gobi, Shag Alo, Law Dal

Bara för att klargöra några saker. Jag är ägare av restaurangen och har i ovanstående inlägg listat de rätter som ni kan få veganska hos oss. Camilla har skrivit att vi har en speciell riskokare för vegan ris, det är en liten missuppfattning. Vi kokar riset i kastrull men som alla andra indiska restauranger tillsätter vi smör eller gee innan servering. Innan vi tillsätter smör så tar vi bort en andel ris som vi serverar veganer och laktosintolleranta.

God mat och väldigt trevlig service. Härligt med en Indier som serverar vegansk mat.

Nu serverar vi även vegansk mango lassi på Holy Cow Söder

Vilket mjölkalternativ är den gjort på?

Soygurth

Sorry! Soygurt skall det vara

Nice, även på lunchen?

Ingår ej i lunchen men går att beställa.

Bra ställe med mycket god mat och trevlig ägare som verkar genuint intresserad av att tillhandahålla bra veganska rätter.

Nu är den nya menyn på plats på Holy Cow söder. I den är alla rätter som kan beställas vegan tydligt utmärkta.

Jättegod mat och bra service! Nu har de märkt ut vilka rätter som går att få veganska. Mycket uppskattat! Blir helt klart fler besök! Tack till veganistan också som gjorde att vi hittade restaurangen.

Hej ägare Erik! Har du sålt? Vi var där igår och var väldigt missnöjda. Riktigt trist mat och personalen satt mest och pratade med polare.
Var där i somras och då skiljde den sig verkligen mot alla standard-indiska-restauranger.

Tråkigt att höra! Nej jag har inte sålt, bara varit på semester 1 vecka. Kontakta mig gärna på [email protected] så kan vi gå igenom vad som gjorde att ni inte var nöjda. Jag vill absolut inte att vpra gäster skall gå missnöjda från oss!

Har lagt in foto på menyn nu. :)

Bästa indiska maten i stan (och mina vegetariska vänner håller också med!), grymma veganalternativ tydligt utmärkta i menyn. Kunnig, snäll, trevlig och intresserad personal.
Och som om detta inte vore nog - igår fick jag premiäräta deras nyframtagna vegan-naan! Personalen berättade att dom hade letat länge efter ett sätt att göra bra naan och nu hittat ett. Det var supergott och dom var så fina och entusiastiska över det hela att jag blev alldeles lycklig! Gå dit!

Supernöjd med den veganska tre-rätters-thalin, veganskt naan-bröd (som de just tagit fram ett lysande recept på) och vegan mangolassi när jag var där idag. Kan varmt rekommendera!

Mycket roligt med en indisk resturang med så många och bra veganrätter. Jag åt papadam till förrätt och vegetariska thalin med vitlöksnaan. Väldigt gott och trevligt personal. Smyglyssnade lite på personalen som pratade om att vagenerna stod för nästan 25% av besökarna nu när de tagit fram vegansk naan. Kul!

Trevlig och snabb service. Maten är god med om man är riktigt hungrig så är portionerna lite små. Delade på papadam, vitlöksnaan, Alo Gobi och Dal Makhoni med killen och vi båda var mycket nöjda. Alo Motaar Ponir är felmärkt som ett vegansk alternativ på menyn, de ska fixa nya menyer för att rätta till det.

Nu har de även vegansk chicken tikka masala. Rekommenderas!

Alltså det här är så gott! Massor att välja på och personalen har koll och är dessutom väldigt trevliga. Lunchen är prisvärd, 85 spänn för en varmrätt med sallad, dricka, papadums och pickles. Och nanbrödet kostar bara en tia på lunchen =) Fanns tre rätter att välja på som gick att få veganska.

Erik; har ni kollektivavtal? Jag har inte varit på Holy Cow Södermalm än; ska antagligen dit nästa vecka men jag är inte intresserad av att stödja verksamheter som saknar kollektivavtal.
Vore tacksam för svar,

Hej, var på Holy Cow och firade förlovningsdag igår. Maten var fantastisk god. Men när vi kom hem började vi båda må lite konstigt och efter någon timme låg jag och kräktes resten av natten. Nu 24 h senare börjar jag bli människa igen. Så himla tråkigt eftersom vi båda såg fram emot att gå dit och äta igen vilket vi efter denna upplevelse inte kommer göra.

Nu har de utökat den veganska menyn med fler sojaköttsgrytor, bl a Bhutan och zalfrezi. Mycket gott och med tre chili i styrka. Personalen antyde också att det kanske kommer fler veganiserade rätter framöver..

Tråkigt att frågan om kollektivavtal inte besvaras...

Det är nog bättre att ställa frågan till restaurangen i stället. Inte alls säkert att de kollar den här sidan regelbundet.

Går att få vegansk Chicken Tikka Masala för 100:-  vid lunchtid skall sägas, även om det inte står på lunchmenyn. Saft/läsk/mineralvatten ingår och veganskt vitlöksnaan går på 15:-, även vegansk dressing till salladen finns (måste fråga efter det dock), min kompis som är flexitarian tyckte den veganska dressingen var mycket bättre än lakto diton.

Var på Holy Cow den 9:e september i år. Beställde den veganska "tre små rätter" (har glömt vad den heter) samt deras veganska mango lassi. Supermumsigt!
Jättebra personal som var måna om att vi skulle ha det bra. Behövde bara titta på servitören så kom han till vårt bord. Väldigt uppmärksamt! Har aldrig känt mig så väl uppassad förut. Min blandkost-vän beställde också veganskt men med en ovegansk sås till. De kom ut efter en stund och försäkrade sig om att hon verkligen ville ha den. Skulle gå dit jämt om jag bodde i krokarna!

Var där igår för lunch och beställde tikka masala. Bokstavligen FEM soyabitar i en visserligen god sås... men för 100:- kände jag mig nästan rånad. Med sådana små portioner lär jag inte komma tillbaka.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Holy Cow Södermalm

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.