Hoppa till huvudinnehåll
vegansk hylla i mataffär

Blandkost

Hemköp Hornstull

Har bland annat hela Vegustos utbud, vilket inkluderar burgare, skivade pålägg, korv, schnitzlar/stekar, veganostar och såser. Dessutom produkter från Astrid och aporna etc. 

Butik
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:

INFORMATION

Långholmsgatan 23, 117 33, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3162871, 18.034055

Långholmsgatan 23, 117 33, Stockholm

Recensioner

Väldigt bra matvarubutik generellt, med mycket ekologiskt och närproducerat. Men när de kommer till vegetariska produkter är bäst i stan (borträknat Goodstore givetvis). De har Fry's frysvaror, Vegustos alla produkter (korvar, ostar, såser och biffar), Veggo samt pålägg och substitut jag inte hittat i någon annan butik.
De verkar dessutom genuint intresserade av att bli ännu bättre på vegetariska produkter så tipsa personalen gärna om det är något du saknar.

De är verkligen jättebra på vegutbudet och alla vill såklart att de ska fortsätta vara det. Säg därför gärna till personalen i kassan eller dyl att ni uppskattar deras sortiment. Tycker vi ska hylla de som verkligen gör nånting bra och se till att de får veta att det uppskattas.

Fick just bekräftat att Fry's produkter har utgått ifrån Hemköp Skanstull samt Hemköp Hornstull. Orsaken är platsbrist då de är tvungna att prioritera sina egna märkesvaror ifrån Garant. Hoppas nu att fler frågar efter i butikerna för att visa att det finns intresse för att de utvidgar vegosortimentet. Fry's återförsäljningskarta på hemsidan är tyvärr nere för närvarande på grund av uppdatering, men Fry's finns hos en del andra i Stockholm åtminstone (har listat dem på bloggen).  

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Hemköp Hornstull

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.