Hoppa till huvudinnehåll
 
 

Vego nära dig

Välj veganskt när du äter ute! Här kan du hitta veganvänliga restauranger, kaféer och butiker nära dig. 

 
 

Gävligt gott

Från hemsidan: "Avnjut en extra god måltidsupplevelse med mervärden så som lokala delikatesser, kreativa rätter med respekt för rena råvaror, innovativ inspiration med hälsoaspekt och även ett stort fokus på bevarande av vår nordiska matkultur. Vi arbetar i sann Slow Food-anda gott, rent och rättvist. Alla våra produkter är noga utvalda, vare sig de är närproducerad eller värda att importeras!"

Restaurang och butik med fokus på ekologiskt och närproducerat. Säljer en del fejkköttprodukter och veganostar i kyldisken, i övrigt mycket Urtekram och annat fint.

Stället är blandkost, men de som jobbar där är oerhört duktiga på att komponera rätter utifrån ens behov. Finns raw food-alternativ!

Vissa saker är utmärkta som veganska på menyn så som t.ex. Gapas-strut, hemgjort tortillabröd fyllt med grönsaker, dagens protein och sås. Jättegott!

I övrigt modifierar de gärna vegetariska rätter till veganska eller uppfinner nya. Underbart ställe, mysig miljö samt pratglad och hjälpsam personal.

Recensioner
N. Rådmansgatan 8C, 803 11, Gävle
Restaurang

60.6753661, 17.1447972

N. Rådmansgatan 8C, 803 11, Gävle
Mer info på Veganistan.se
Husman, Blandkost, Fuskkött, Sallad, Medel
Tillgänglighetsanpassad

Välj Vego rekommenderar - en kvalitetsmärkning

Restauranger som har märkningen Välj Vego rekommenderar garanterar att servera riktigt bra vegansk mat som motsvarar sin övriga meny.

Mer information här!

Välj Vego rekommenderar

Vi hjälper dig att nå nya målgrupper och att servera bättre vegansk mat på din restaurang!

Mer information här!