Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Gävligt gott

Från hemsidan: "Avnjut en extra god måltidsupplevelse med mervärden så som lokala delikatesser, kreativa rätter med respekt för rena råvaror, innovativ inspiration med hälsoaspekt och även ett stort fokus på bevarande av vår nordiska matkultur. Vi arbetar i sann Slow Food-anda gott, rent och rättvist. Alla våra produkter är noga utvalda, vare sig de är närproducerad eller värda att importeras!"

Restaurang och butik med fokus på ekologiskt och närproducerat. Säljer en del fejkköttprodukter och veganostar i kyldisken, i övrigt mycket Urtekram och annat fint.

Stället är blandkost, men de som jobbar där är oerhört duktiga på att komponera rätter utifrån ens behov. Finns raw food-alternativ!

Vissa saker är utmärkta som veganska på menyn så som t.ex. Gapas-strut, hemgjort tortillabröd fyllt med grönsaker, dagens protein och sås. Jättegott!

I övrigt modifierar de gärna vegetariska rätter till veganska eller uppfinner nya. Underbart ställe, mysig miljö samt pratglad och hjälpsam personal.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Sallad
Husman

INFORMATION

N. Rådmansgatan 8C, 803 11, Gävle
Tillgänglighetsanpassad
N. Rådmansgatan 8C, 803 11, Gävle
eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Gävligt gott

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.