Hoppa till huvudinnehåll
Växtbaserad burgare i restaurangmiljö

Blandkost

Freshii

Wraps, burritos, sallader, varma skålar och soppor. Nästan alla är veganska från början och sen kan du lägga till valfritt protein dvs tofu (el nöt/kyckling/lax). Tofun är rökt och väldigt god. Maträtterna är generösa och personalen väldigt trevlig. Har stämpelkort så var tionde måltid blir gratis. Mestadels take away-ställe, men det finns även 4-5 sittplatser i den lilla lokalen. Finns även sojamölk till kaffet. Erbjuder hemkörning via www.aptit.se.
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Soppa Tofu
Blandat

INFORMATION

Arenavägen 63, 121 77 Johanneshov
Tillgänglighetsanpassad

59.3351387, 18.0740446

Arenavägen 63, 121 77 Johanneshov

Recensioner

Stora portioner, god tofu, flera veganska rätter att välja på - och tydlig märkning om vad som är veganskt eller ej. Det är en inte bortskämd med kring Östermalmstorg :) Rätterna gick på cirka 80, vilket också får ses som överkomligt.

I love Freshii

Jag käkade nudlar med grönsaker, tofu och jordnötssås, men det smakade liksom ingenting. Mesigt kryddat och dessutom blandade de kalla och varma ingredienser så att allt blev halvljummet.

Deras sallader är HELT FANTASTISKA, brukar beställa med tofu och fy fan vad det är gott alltså! Beställer Metaboosten utan getost och Superbiotic med balsamvinägrett ist. för ordinarie dressing. Snålar inte alls med tofun och salladen är alltid superfräsch. Kunde inte varit mer nöjd!

Åt en veggoburrito med råris, edamebönor, tofu och morot. Egentligen skulle det vara böngroddar och champinjoner men de var tyvärr slut och jag valde då till tofu och edamamebönor (trots att jag egentligen inte fick det enligt hon som jobbade, hon var dock sjyst som lät mig göra det ändå). Jag valde bort jordnötssåsen pga anledningar och det kan ha varit en anledningen till att den blev aningen...tam och smaklös, torr och ganska tråkig. Men ett helt okej lunchalternativ när inget annat funkar och en flottig pizza inte är prio ett.

Så god mat!
Min favorit är tex mex burrito

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Freshii

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.